Se, her skifter de kjønn!

- Å gå fra mann til dame kan gå fra fem minutter til en halvtime.

SEOGHØR.NO: Showgruppen Queentastic består av medlemmene Geir Lillejord (44), Dean Erik Andersen (41) og Jon Anders Sundve (25).  Trioen har tidligere gjort suksess med sommershowet  ”Allsang på kanten”. Nå er de aktuelle med ”For fulle mugger” på Chat Noir i Oslo. 

- Det blir et helt nytt show.  Det blir alt fra revy til nakne rumpeballer. Alt får du se her, bare frekkere enn før, lokker gjengen. Showet har premiere 27. juni, og ekstraforestilling er 29. juni.
 
Gruppa lager alle kostymer, parykker, makeup og koreografi selv.

- Vi har ikke råd til å ha folk til å gjøre slike ting for oss. Å gå fra mann til dame kan gå fra fem minutter til en halvtime. Hvis vi duller kan det ta opptil to timer. Men - vi har tatt en underholdningsjobb på sparket,  og rett og slett sminket oss i taxien, forteller guttene.
 
Queentastic har forberedt seg på premieren siden jul.

- Vi dro på inspirasjonstur til Gran Canaria, og da var vi på drag-show på Jumbosenteret. Det var litt crappy, men veldig gøy. Vi er mye ute blant folk, sitter på kafeer og ser på folk, finner karakterer som folk kan kjenne seg igjen i. Vi har det beste publikummet, og det beste vi vet er å stå på scenen, sier Geir, med støtte fra de to andre.
 
Geir og Dean har begge jobbet i showbiz i en årrekke, og fikk sitt gjennombrudd med deltagelse i Melodi Grand Prix 2006, med låten ”Absolutely Fabulous”, som kom på en tredjeplass. Det siste medlemmet er Jon Anders Sundve. Han er utdannet fra Bårdar Danseinstitutt, og jobber i dag som dansepedagog og koreograf.

LES OGSÅ:  Fant tonen hos dronningens frisør