Se, her klikker Baldwin - igjen

Alec Baldwin har gjort det til sport å angripe fotografene.

Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: For en uke siden ble Alec Baldwin (55) og hans 26 år yngre kone Hilaria (29) foreldre til datteren Carmen.

Tirsdag koste de nybakte foreldrene seg på en spasertur i New Yorks gater, da en fotograf begynte å følge etter dem og stille ulike spørsmål. Etter hvert ble mannen så innpåsliten at hissigproppen Alec tente på alle plugger og kastet seg over ham, melder TMZ.com.

- Alec var sammen med kona da det skjedde og hun gjemte seg i en butikk i nærheten da fotografen ble for pågående. Hva slags syk psykopat jager en kvinne som akkurat har født en baby inn i en butikk, forteller en venn av skuespilleren til nettstedet.

Etter et basketak ute på gaten med flere vitner dukket politiet opp, og snakket med både «30 Rock»-stjernen og fotografen. Begge innrømmet å ha dyttet til hverandre, men ingen av dem ville anmelde saken.

- Jeg gjorde bare jobben min og stilte ham helt normale spørsmål, men så klikket han plutselig. Det er alt, sier fotografen til sitt forsvar, ifølge TMZ.

Dette er ikke første gangen Baldwin har slåss med paparazzi i New York. I fjor sommer havnet han i bråk med to ulike fotografer på to uker.

Skuespilleren er kjent for sitt hissige temperament. Det skapte overskrifter da han i 2007 skjelte ut sin 11 år gamle datter Ireland og kalte henne «en uhøflig, tankeløs liten gris» i et berømt telefonopptak. I 2011 ble Baldwin kastet ut av et fly da han skal ha blitt voldelig da en  flyvertinne ba ham skru av iPaden sin.LES OGSÅ: - Anklagene er falske

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer