Se, her irriterer hun vettet av PETA igjen

Lady Gaga stakk med åtte priser, men det var ikke det som vakte mest oppsikt...

KJØTT PÅ BEINA: En kjøttkledd Lady Gaga fikk pris av en gjennomsiktig-kledd Cher , og ba 64-åringen holde kjøttvesken hennes.  Foto: All Over Press
KJØTT PÅ BEINA: En kjøttkledd Lady Gaga fikk pris av en gjennomsiktig-kledd Cher , og ba 64-åringen holde kjøttvesken hennes. Foto: All Over Press Vis mer
SEHER.NO: Lady Gaga (24) var nominert til rekordmange 13 MTV-awards under nattens MTV Video Music Award i Los Angeles, og stakk av med hele åtte månemenn. Men som vanlig var det antrekkene hennes som stakk av med de største overskriftene.

Sist uke poserte Lady Gaga på coveret av Vogue Hommes Japan iført rått kjøtt, noe som selvsagt irriterte vettet av dyrevernsorganisasjonen PETA.

- Lady Gagas jobb er å gjøre ekstreme ting, og dette er helt klart ekstremt, fordi kjøtt er noe man bør unngå å ha på kroppen, sa presidenten i dyrevernorganisasjonen PETA ifølge nettstedet Radaronline.com.

Presidenten i PETA er nok ikke mer fornøyd med å se at Gaga nærmest kopierte coveret på MTV Awards med et antrekk som så ut som rått kjøtt, med tilhørende sko og kjøttveske.

- Jeg trodde aldri jeg skulle be Cher holde min kjøttveske, sa hun gråtkvalt, da hun mottok prisen for årets video med «Bad Romance».

Men dette var ikke det eneste Gaga-antrekket som vakte oppsikt på prisutdelingen, og til tross for hyppige turer opp på podiet byttet hun også hyppig kjoler.

Hun ankom MTVs hvite løper i en kombinasjon av Pocahontas-inspirert antrekk og kjole fra viktoriatiden, med tilhørende Mohawk, laget av avdøde Alexander McQueen. Seinere, kom hun i en svart kjole, som var så stor at hun trengte hjelp til å komme seg opp på scenen for å motta en av hennes priser.

- Dette antrekket er for tungt til å gå. Jeg beklager om jeg er litt treig denne kvelden, sa Gaga, som blant annet priser for beste samarbeid, sammen med Beyoncé, for «Video Phone», og superhiten «Bad Romance» fikk priser for blant annet beste kvinnelige video, beste pop video, beste dansevideo i tillegg til årets video.

Her er flere vinnere:

Samarbeid: Lady Gaga og Beyonce, «Telephone»
Kvinnelige video: Lady Gaga, «Bad Romance»
Mannlige video: Eminem, «Not Afraid»
Hip-hop video: Eminem, «Not Afraid»
Ny artist: Justin Bieber og Ludacris, «Baby»
Pop video: Lady Gaga, «Bad Romance»
Rock video: 30 Seconds to Mars, «Kings and Queens»
Dansevideo: Lady Gaga, «Bad Romance»
Koregrafi: Lady Gaga, «Bad Romance»
Gjennombruddsvideo: The Black Keys, «Tighten Up»
Årets video: Lady Gaga, «Bad Romance»

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Slaktes for å ha kjøtt på kroppen