GIKK PÅ VANNET: Christer Falck prøver hvert år å få fotografert seg selv som Jesus på Robinson-øya. Under innspillingen tidligere i år ble han avbildet gående på vannet, ved hjelp av en flåte. Foto: TV3/Odd-Steinar Tøllefsen
GIKK PÅ VANNET: Christer Falck prøver hvert år å få fotografert seg selv som Jesus på Robinson-øya. Under innspillingen tidligere i år ble han avbildet gående på vannet, ved hjelp av en flåte. Foto: TV3/Odd-Steinar TøllefsenVis mer

Se, her går Christer på vannet

- Drev ikke Jesus og slaktet barn hele tiden?

Se video fra Christer Falcks foto-shoot som Jesus nederst i artikkelen!

SEHER.NO: "Robinson"-programleder Christer Falck har tidligere blitt kjent som "riksklyse" etter sin TV-innsats, og ikke lagt skjul på at han hvert år drømmer om mest mulig ondskapsfulle og svikefulle deltakere i realityserien på TV3.

Men innerst inne drømmer Christer om å bli like god som Guds sønn, skal vi tro ham selv under et en foto-shoot på Robinson-øya.

Christer insisterte nemlig på la seg avbildet i kjortel, mens han "gikk på vannet" ved hjelp av en flåte.

- Jeg prøver alltid å lure til meg Jesusbilder av meg selv her nede. Hvis jeg skulle bytte personlighet med noen, ville jeg byttet med Jesus, fordi jeg føler vi er ganske langt unna hverandre. Inni meg er jeg en svart og en svikefull sjel, mens Jesus mer blendahvit. Dette er min måte å nærme meg noe stort og åndelig, sier han på Christer-vis til kamera.

Hvor alvorlig man skal ta utspillet fra mannen som er kjent for å spøke med det meste, er ikke sikkert.

Men når han får beskrive sitt drømmebilde, avslører i hvert fall Falck at han neppe har fulgt så nøye med i bibelhistorien...

- Vi skulle helst hatt meg i en rød solnedgang med Jesus som har slaktet masse lam og barn. Var det ikke det han gjorde hele tiden? Han slaktet barn?

Vi belønner gode kjendistips! Tips oss på seher@seher.no , ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901 (kr 1)!

LES OGSÅ: - Fjerner jeg skjegget, går kona fra meg


Se video fra foto-shooten her:


[obj:media:8157]