SMERTEFULLT EKSPERIMENT: Dagfinn Lyngbø får virkelig kjenne fødselssmertene på kroppen i det nye NRK-programmet "Big Bang". Foto: ÅR
SMERTEFULLT EKSPERIMENT: Dagfinn Lyngbø får virkelig kjenne fødselssmertene på kroppen i det nye NRK-programmet "Big Bang". Foto: ÅRVis mer

Se, her føder Dagfinn Lyngbø

- Å helvete, det er vondt! Se det elleville innslaget her.

SEHER.NO: Fredag er det premiere på NRK-programmet "Big Bang", hvor Anne-Kat Hærland (37) og Dagfinn Lyngbø (37) skal stille spørsmål om alt mellom himmel og jord.

I programmet skal komikerduoen også teste ut ulike hypoteser innenfor vitenskap og samfunnsliv, og i fredagens episode må Dagfinn blant annet gå gjennom en fødsel.

TV-publikum blir vitne til at Lyngbø må gjennomgå en usedvanlig smertefull dag, hvor han ved hjelp av medisinsk simulering får oppleve hvordan en barnefødsel kjennes ut.

Se videoklipp fra fødestuen nederst i saken.

- Jeg tror jeg har ti centimeter åpning nå, fleiper Lyngbø i det han ankommer fødestuen ved Ullevål Sykehus. Men komikeren blir straks strammere i maska når smerteprøven er i gang.

Lyngbø får plassert en muskelsimulator på magen som simulerer veer ved å sende elektroniske impulser til magemusklene. 37-åringen legger ikke skjul på de enorme smertene, og søker hjelp hos medprogramlederen som presser han i ryggen for å dempe smertene.

- Å helvete, det er vondt. Å helvete! roper Lyngbø på fødestuen.

Produksjonsleder Fredrik Dørum sier til Seher.no at publikum i tillegg til fødeeksperimentet kan glede seg til mange andre spennende stunts fredagene framover.

- Dagfinn skal blant annet la seg hypnotisere, og i en episode tester programlederne hvordan det er å være gammel, men dårlig syn og det som hører med, avslører han.

Til Seher.no sier Dørum at programmet - som er bygget på et svensk konsept - er spent på konkurransen fra "Norske Talenter" på TV 2 og resten av fredagsunderholdningen.

- Det er alltid spennende å gå inn i gullrekka, men vi stoler på programmet vår, og Anne-Kat og Dagfinn er utrolig flinke, så vi frykter ikke så mye konkurranse. "Big Bang" blir litt i samme gata som Harald Eias "Hjernevask" som har premiere nå, men jeg tror vi er litt lettere underholdning, sier han.

”Big Bang” sendes fredager kl 20.05 på NRK1. Se Seher.nos TV-guide her.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vårtipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.


LES OGSÅ: Anne-Kat tilbake i gullrekka[obj:media:8438]