SER OPP TIL MAMMA: Til våren debuterer lille Vivienne Jolie-Pitt på det store lerretet. Hun var bare fire år da filmen ble spilt inn.
SER OPP TIL MAMMA: Til våren debuterer lille Vivienne Jolie-Pitt på det store lerretet. Hun var bare fire år da filmen ble spilt inn. Vis mer

Se, her er hun på film med mamma

Alle de andre barna var livredde for Angelina. Da endte Vivienne opp på film med mamma.

SEOGHØR.NO: Barna løp hylende av sted da de fikk se til Angelina Jolie (38) i rollen som ond heks under innspillingen av filmen «Maleficent».  

Kostymet og sminken var så skremmende at det var problematisk å få barn til å gjennomføre audition med seksbarnsmoren uten at det endte i tårer.

- Alle tre- fireåringer nektet å komme nær meg, forteller skuespilleren til magasinet Entertainment Weekly.

SKUESPILLER-SPIRE: Datteren Vivienne Jolie-Pitt var den eneste som ikke ble livredd av å se mamma utkledd som heks. I filmen «Maleficent» spiller hun en ung prinsesse Aurora.  Foto: REX/Masatoshi Okauchi/All Over P
SKUESPILLER-SPIRE: Datteren Vivienne Jolie-Pitt var den eneste som ikke ble livredd av å se mamma utkledd som heks. I filmen «Maleficent» spiller hun en ung prinsesse Aurora. Foto: REX/Masatoshi Okauchi/All Over P Vis mer


Løsningen ble datteren Vivienne (5). For selv om Angelina og ektemannen Brad Pitt (50) flere ganger har uttalt at de ikke ønsker at barna skal gå i deres fotspor, var hun den eneste som ikke ble skrekkslagen av den skumle heksa.

- Det måtte være et barn som virkelig likte meg, og som ikke ble redd av at jeg hadde horn, klør og gule øyne, forteller hun.

Og slik har det seg at Brangelinas yngste datter debuterer som skuespiller bare fem år gammel.  

«Maleficent» forteller Tornerose-historien fra heksens synspunkt. Angelina har rollen som den onde hovedpersonen, mens lille Vivienne spiller den yngre versjonen prinsesse Aurora. Filmen har verdens premiere 30. mai 2014.  

LES OGSÅ: Planlegger ny operasjon.