SMINKEFRI: Det er tydeligvis ikke bare på coveret av Marie Claire at Jessica Simpson viser seg uten sminke om dagen. Hun var også lite sminket ute på lunsj med sin mor Tina.  Foto: All Over Press
SMINKEFRI: Det er tydeligvis ikke bare på coveret av Marie Claire at Jessica Simpson viser seg uten sminke om dagen. Hun var også lite sminket ute på lunsj med sin mor Tina. Foto: All Over PressVis mer

Se, her er hun helt usminket

- Jeg har ikke noe å bevise mer...

SEHER.NO: I mai-utgaven av magasinet Marie Claire pryder popstjernen Jessica Simpson (29) coveret. Men den ellers så glamorøse artisten har ifølge Us Magazine valgt å stille opp tilsynelatende helt usminket og bildet skal heller ikke være retusjert.

Tror du Jessica er helt naturlig på bildet? Stem til høyre!

Grunnen til den naturlige looken skal være at 29-åringen ønsker å promotere sitt nye prosjekt «A Beautiful Me», hvor hun ønsker å oppfordre unge jenter til å elske seg selv om føle seg komfortable i sin egen kropp.

- Jeg har ikke noe å bevise mer. Hva andre folk mener har jeg ikke noe med, sier stjernen.

I 2008 gikk bilder av Jessica med nye lepper verden rundt, da hun hadde fått fyllstoffet Restylane injisert, og til magasinet innrømmer stjernen at hun liker å pynte seg av og til, og at hårsveisen har mye å si for hvordan hun føler seg.

- Hvis jeg har lyst til å gå ut og føle meg sexy, vil jeg ha langt hår som jeg kan kjenne på ryggen. Men jeg liker også morgen-hår, understreker hun.

Artisten og skuespilleren avslørte nylig til Fox News hva hennes favorittkroppsdel er.

- Jeg liker nesen min veldig godt. Det er min favoritt-kroppsdel. Den har en liten kul, men jeg liker profilen min. Jeg tror ikke noen andre i hele verden har en lik nese som meg. Det er unik og ikke helt feilfri.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901!  

LES OGSÅ:
- Menn kler av meg med øynene