FIKK BARN: Levi Johnston og Sarah Palins datter, Bristol, fikk barn i desember 2008. Foto: AP
FIKK BARN: Levi Johnston og Sarah Palins datter, Bristol, fikk barn i desember 2008. Foto: APVis mer

Se, her er han splitter naken!

Er det slik Sarah Palins svigersønn skal finansiere barnebidraget?

SEHER.NO: Levi Johnston (19) skapte rabalder rundt den tidligere presidentkandidaten Sarah Palin da han gjorde hennes 18 år gamle datter, Bristol Palin, gravid. Nå er han igjen førstesideoppslag, men denne gangen på en litt annen måte.

Det er i den seneste utgaven av magasinet "Playgirl" at Johnston nå viser seg - uten en tråd på kroppen. Og som om ikke det var nok, blir bildet også offentliggjort sammen med et stort, avslørende intervju med 19-åringen.
 
Johnston er far til ett år gamle Tripp Johnston, som ble født i desember 2008. Det unge paret hadde planer om å gifte seg, men det ble raskt avlyst da forholdet endte i mars 2009.
 
Nå ligger det isteden en knallhard feid og lurer. Bristol Palin har nemlig krevd barnebidrag fra eks-kjæresten, noe som for øvrig kom brått på Levi, som hevdet at han hadde tilbudt den unge moren penger uten at hun hadde akseptert tilbudet hans.

Kanskje er det derfor barnebidraget han nå prøver å skrape sammen penger til. Og som danske Berlinske Tidende skriver viser bildene at det i hvert fall ikke er klær den unge mannens penger blir brukt på...

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Will Smith nektes å bo på Grand Hotel