KVINNELIG ALTER EGO: Erlend Bratland kler seg ut som kvinne, og blir til Edna Monroe to ganger i uken.  Foto: Stella Pictures/René Bjorheim
KVINNELIG ALTER EGO: Erlend Bratland kler seg ut som kvinne, og blir til Edna Monroe to ganger i uken. Foto: Stella Pictures/René Bjorheim Vis mer

Se, her er han kvinne!

Erlend blir til Edna et par ganger i uken.

Publisert
SEHER.NO: Erlend Bratland (20) ble rikskjendis da han vant den første sesongen av «Norske Talenter» i 2008.

Etter en suksessfull plate, valgte 20-åringen å ta et steg bort fra rampelyset og jobbet en periode som frisør. Nå får han igjen utløp for kreativiteten sin – ved å kle seg ut som kvinne.

Når Bratland tar på seg lange lokker og kvinneklær blir han sitt kvinnelige alter ego Edna Monroe.

- Jeg har utviklet karakteren i to år nå og jobbet med sminke og hår for å skape illusjonen av en kvinne, sier Bratland til Seher.no.

Edna forandrer ofte stil, men den siste tiden har hun vært rødhåret. Hun er ikke opptatt av fjærboaer, men liker bedre moderne moteklær. Erlend forteller at Edna er langt mer utadvent enn han selv.

- Hun kommer frem én eller to ganger i uken. Edna er mer crazy enn Erlend, og jeg får mye utspill for energi når jeg er henne.


20-åringen synes det er gøy å pynte seg til det ekstreme og bli en annen person.

- Det er ikke noe for alle, men jeg har noen feminine ansiktstrekk som gjør det lettere å se pen ut med sminke, sier han.

Bratland vil ikke røpe hvilke prosjekter han holder på med om dagen, men utelukker ikke at det kan bli et dragshow en gang i fremtiden.

- Det er ikke klart ennå, men jeg vet hvordan underholdningsbransjen fungerer, og kunne brukt flere av mine erfaringer i et slikt show, sier han.


Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Jeg fikk en knekk 

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer