Se, her er forlovelsesringen hennes

- Jeg får hetetokter når jeg tenker på bryllupet, sier den norske popstjernen. Se video!

FORLOVET: For to uker siden fridde Eivind Sæther til Maria Mena, og fikk ja! Foto: Anders Myhren/Seher.no
FORLOVET: For to uker siden fridde Eivind Sæther til Maria Mena, og fikk ja! Foto: Anders Myhren/Seher.no Vis mer
Maria Mena snakker om forlovelsen og bryllupsplanlegging nederst i saken!

SEHER.NO:  Det er nøyaktig to uker siden det ble kjent at popstjernen Maria Mena (24) og journalistkjæresten Eivind Sæther er forlovet.

Sæther, som har vært sammen med den norske artisten siden 2005, satte seg ned på kne og fridde 12. oktober, og dagen etter kunne en ekstatisk Maria bekrefte den gledelige nyheten på sin Twitter og bloggside.

Tirsdag var popstjernen, som for tiden jobber med en ny plate, blant kjendisgjestene på førpremieren av NRK-programmet «Radioresepsjonen på TV» på John Dee i Oslo. Og til Seher.no forteller hun at hun fortsatt er helt overveldet over frieriet.

- Det er veldig, veldig fint. Det er jo en bekreftelse. Det er noe med det at han valgte meg, og det er veldig fint. Men vi tar det rolig, smiler hun til Seher.no.

Selv om de er strålende lykkelige og gleder seg til å invitere til feiring, avviser Maria at det blir noe bryllup med det første.
 
- Nei, nå er førsteprioritet min neste plate. Jeg skal turnere og forhåpentligvis varer den neste platen noen år, hvis ikke kan jeg begynne å planlegge. Men jeg skal ikke planlegge det alene. Jeg får hetetokter når jeg tenker på det, forteller hun.

Maria har lenge uttrykt ønske om at kjæresten skulle fri, men innrømmer samtidig at hun ikke var helt forberedt da det faktisk skjedde.

- Jeg trodde jeg var det, men jeg føler meg litt sånn voksen. Og så vet jeg ikke helt om jeg er fornøyd med det. Men jeg tror jeg er veldig fornøyd med det, ler hun.

Popstjernen avviser også at det blir noen familieforøkelse med det første.

- Jeg er bare 24 år gammel, og det blir ikke noe før om mange år, smiler hun.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.  
 
LES OGSÅ: - Solgte kjæresten på Twitter

Maria Mena snakker om forlovelsen og bryllupsplanlegging nedenfor:[obj:media:9137]