UTEN BART: - Alexandra er veldig glad for jeg har tatt barten. Hun har flere ganger sagt: "Kan ikke skjønne at noen liker deg med bart", forteller Hallvard Foto: TV 2
UTEN BART: - Alexandra er veldig glad for jeg har tatt barten. Hun har flere ganger sagt: "Kan ikke skjønne at noen liker deg med bart", forteller Hallvard Foto: TV 2Vis mer

Se, her er Flatland uten bart!

- Kan ikke skjønne at noen liker deg med bart...

SEHER.NO: - At jeg har tatt barten er en direkte følge av Tor Fløysviks utfordring. Jeg er en mann som står for det jeg lover, og har jeg lovet å ta barten så gjør jeg det, sier Hallvad Flatland.

Før lørdagens sending tok han barten.

- Jeg trives veldig bra uten bart og har ingen umiddelbare tanker om å få den tilbake med det første, sier han.

- Alexandra er veldig glad for jeg har tatt barten. Hun har flere ganger sagt: "Kan ikke skjønne at noen liker deg med bart", forteller Hallvard.

- Så Alexandra er fornøyd, kona mi er fornøyd og folk generelt er positive og sier jeg ser yngre og freshere ut uten bart, sier Flatland.

Håret på overleppa har Hallvard Flatland hatt siden han var 19 år gammel. Nå i en alder av 52 år har han fjernet den på grunn av "Skal vi danse" og oppfordringen fra dommer Tor Fløysvik.

Det har satt sinnene i kok og blitt en snakkis.

Onsdag gikk styremedlem i DNM (Den Norske Mustachclub, journ. anm.), Ole Skibnes, knallhardt ut mot Flatland og TV 2. Skibnes mener nemlig det er et rent overgrep i det hele tatt å spørre 52-åringen om å fjerne det som av mange oppfattes som en stor del av den tidligere TVNorge-programlederens varemerke.
 

Har du et tips om Skal vi danse-deltakerne? Tips oss på seher@seher.no!

LES OGSÅ: Ringer pappa når hun har kjærlighetssorg