BILDEBEVIS: Stjerneparet Jennifer Aniston (t.v) og Gerard Butler (t.h) forsøkte å holde en viss avstand når fotografene var tilstede.  Foto: Stella Pictures
BILDEBEVIS: Stjerneparet Jennifer Aniston (t.v) og Gerard Butler (t.h) forsøkte å holde en viss avstand når fotografene var tilstede. Foto: Stella PicturesVis mer

Se, her er bildebeviset!

Jennifer Aniston dro ikke til Mexico alene...

SEHER.NO: Jennifer Aniston og Gerard Butler (40) har fyrt opp under romanseryktene etter at de reiste på ferie sammen, skriver Daily Mail.

Aniston, som fyller 41 år på torsdag har reist til Cabo San Lucas i Mexico med den kjekke skotten, samt sine nære venner Courteney Cox og Sheryl Crow, for å feire bursdagen sin.

De celebre gjestene tilbringer størsteparten av tiden ved bassengkanten, hvor de er fotografert mens de slikker sol og hygger seg.

Under årets Golden Globe-utdeling i januar, blusset romanseryktene å svirre for fullt rundt skuespillerduoen. Paret flørtet vilt og hemningsløst foran kamera og skal senere ha blitt oppdaget kyssende backstage.

Aniston og Butler er motspillere i filmen ”The Bounty Hunter” og fikk god tid til å bli kjent i løpet av innspillingene i fjor sommer. De spilte inn intime scener sammen, og i følge filmeksperter er den seksuelle kjemien mellom de to fremtredende.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901. 

LES OGSÅ: Se, her flørter de igjen