Se, her danser hun i lave sko

Her forklarer Rakel Kristina Aalmo hvorfor.

UT PÅ LAVE SKO: Etter å ha danset i høye hæler hver eneste lørdag i «Skal vi danse», hadde Rakel Kristina Aalmo byttet ut de høye skoene med lave (til høyre) i lørdagens konkurranse. Foto: Scanpix/Stella
UT PÅ LAVE SKO: Etter å ha danset i høye hæler hver eneste lørdag i «Skal vi danse», hadde Rakel Kristina Aalmo byttet ut de høye skoene med lave (til høyre) i lørdagens konkurranse. Foto: Scanpix/Stella Vis mer
SEHER.NO: I slutten av september kunne Seher.no avsløre at «Skal vi danse»-paret Tommy Fredvang og Rakel Kristina Aalmo måtte besøke legevakten i Oslo etter et fall på trening. Fallet utviklet seg nemlig til en betennelse i Rakels fot. Etter skaden trente Rakel i sokker og «uggs» i forberedelsene til konkurransene, men når lørdagen kom iførte hun seg høye hæler, stikk i strid med legenes råd.

- Jeg har fortsatt vondt, men det har blitt litt bedre ettersom jeg trener uten høye hæler nå. Nå går jeg bare med høye hæler på lørdagene. Legen sa at jeg skulle hvile, og at det da ville gå over - men det har vi jo ikke tid til, sa Rakel til Seher.no da skaden først ble kjent.

Under lørdagens «Skal vi danse» kunne imidlertid observante TV-seere se at Rakel denne lørdagen hadde byttet ut høye hæler med lave sko da hun og Tommy danset showdanse til Grease-musikk. Selv bedyrer hun imidlertid at det ikke er skaden som har tvunget henne til å skifte fottøy også under konkurransen.

- Det var ingen grunn, bare en del av antrekket. Det er jo selvfølgelig helt fantastisk, fordi det var mye hopping og spretting i denne dansen, og det var helt herlig at jeg fikk muligheten til å ha lave sko, sier Rakel Kristina Aalmo til Seher.no


Nå får uansett Rakel hvilt beina sine etter at Rakel og hennes kjendispartner Tommy Fredvang ble slått ut under helgens konkurranse.

- Rakel har virkelig lært meg alt, det er takket være henne at jeg har lært å danse, sier Tommy til Seher.no.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.
 
LES MER: - Dette måtte jo skje!