Se hele sendingen fra galla-vorspielet her!

Gikk du glipp av vår direktesending fra Kjendisgallaen? Nå kan du se hele sendingen i opptak her.

Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Mandag kveld ble Se og Hørs Kjendisgalla arrangert for tredje året på rad. 

Det ble en stjernespekket og glamorøs kveld på Chat Noir i Oslo med mange gode artister, og prisene «Årets best kledde», «Årets TV-navn», «Årets Kjendis» og ikke minst «Wenche Foss' Ærespris» ble delt ut.

Vi sendte direkte fra den grønne løperen, der mange av kjendisene ble intervjuet. Sendingen kan du se i sin helhet i denne saken!

Nytt av året var prisen for «Årets blogger» - der folket har stemt frem vinneren. Det var Sophie Elise Isachsen som stakk av med prisen.

Det var også publikum som bestemte hvem som kunne krone seg med tittelen «Årets TV-navn» - en pris Ylvis-brødrene Bård (33) og Vegard Ylvisåker (36) har stukket av med de siste to årene. I år var det imidlertid 23 andre TV-favoritter som kjempet om seieren, som til slutt gikk til Truls Svendsen.

- Vi synes det er en spesielt gjev pris, fordi det er folket som avgjør, sa de populære Ylvis-gutta til Se og Hør i fjor. 

FORNØYDE: Ylvis-brødrene Vegard og Bård Ylvisåker stakk av med «Årets TV-navn»-prisen to år på rad.  Foto: Erlend Haugen
FORNØYDE: Ylvis-brødrene Vegard og Bård Ylvisåker stakk av med «Årets TV-navn»-prisen to år på rad. Foto: Erlend Haugen Vis mer

Sendingen er et samarbeid mellom Seoghør.no, Dagbladet.no og KK.no. 

LES OGSÅ: - Jeg følte meg litt gjennomsiktig

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer