ROMANTISK: Cameron Diaz og ektemannen Benji Madden feiret nylig Valentinesdagen på den italienske restauranten Giorgio Baldi i Santa Monica. Nå befinner han seg i Australia hvor han gjør The Voice-opptak. Foto: All Over Press
ROMANTISK: Cameron Diaz og ektemannen Benji Madden feiret nylig Valentinesdagen på den italienske restauranten Giorgio Baldi i Santa Monica. Nå befinner han seg i Australia hvor han gjør The Voice-opptak. Foto: All Over PressVis mer

Se hans søte kjærlighetserklæringer

Rockeren hyller kona Cameron Diaz.

SEOGHØR.NO: Artist Benji Madden (35) og skuespiller Cameron Diaz (42) har vært mann og kone siden begynnelsen av januar, og det nygifte paret legger ikke skjul på hvor forelsket de er i hverandre.

Madden befinner seg for tiden i Australia hvor han er dommer i amerikanske «The Voice», og ettersom han er langt unna sin flotte kone benytter han seg av sosiale medier for å piffe opp kjærlighetslivet.

Nylig la han ut en romantisk kjærlighetserklæring til sin kone på Instagram:

«Regel #1: Når du er langt hjemmefra for å jobbe, og du møter en valp, ta bilde og send til baby <3».

Rule #1 When you're away from home working and you meet a puppy, always take pics to send to Bae

A photo posted by The B-man (@benjaminmadden) on

For to uker siden viste Madden fram sin nyeste tatovering - som var nok en hyllest til skuespillerkona. Han har nemlig tatovert "Cameron" på brystkassen:

«Tenker på deg #Heldigmann».

Thinking bout you #LuckyMan

A photo posted by The B-man (@benjaminmadden) on

Ryktene om at de to Hollywood-kjendisene hadde begynte å date startet våren 2014, og det tok ikke lang tid før de var et par - og til slutt ektepar.

Ifølge The Mirror har Diaz tidligere uttalt at hun drømmer om barn:

- Dersom det er meningen at jeg skal bli mor, så kommer det til å skje - om det så blir via adopsjon eller med en partner. Jeg kan ikke spå framtiden, men jeg vet at jeg ikke kommer til å være barnløs. Jeg har dessuten allerede mange fine barn i livet mitt.

LES OGSÅ:  Her er Camerons imponerende liste av ekskjærester

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.