Se, han snakker

Didrik Solli-Tangen åpnet endelig munnen, men bare for Seher.no

INGEN BEVISST STRATEGI: Didrik Solli-Tangen snakket litt med oss foran kveldens delfinale, men han synes det var ukomfortabelt å bli tatt bilde av alene... Foto: Per Ervland/Seher.no
INGEN BEVISST STRATEGI: Didrik Solli-Tangen snakket litt med oss foran kveldens delfinale, men han synes det var ukomfortabelt å bli tatt bilde av alene... Foto: Per Ervland/Seher.no Vis mer
SEHER.NO:  Lørdag er det klart for tredje delfinale i Melodi Grand Prix 2010. Den finner sted i Skien og Didrik Solli-Tangen er blant dem som skal konkurrere mot blant andre Mira Craig og A1.

22-åringen fra Porsgrunn er et relativt ubeskrevet blad i norsk musikksammenheng, og debuterte på TV under NRKs innsamlingsaksjon, sammen med fjorårets MGP-vinner Alexander Rybak.

Kun gruppebilde
Men Solli-Tangen har valgt å holde en særdeles lav profil i forkant av sin opptreden på scenen i Skien, og har ikke gitt noen intervjuer til norsk rikspresse i forkant av lørdagens delfinale. Denne PR-stategien har blitt kritisert av flere eksperter i Seher.no

Seher.no øynet imidlertid håp om et intervju når hans manager Eivind Grøstad sa han ville snakke på et lukket arrangement kvelden før delfinalen.

Men Didrik Solli-Tangen synes det var vanskelig å snakke med oss alene og klenget seg på Aggie og Karoline Garfjell. Han ville bare stille opp på gruppebilder, var beskjeden.

Seher.no fikk likevel som eneste medie, en kommentar til hvilke betraktninger han hadde om det å være kveldens storfavoritt.

Ikke selvgod
- Jeg kan ikke forholde meg til favorittstempelet fordi det det er skapt av spillselskapene og mediene, sier Solli-Tangen til Seher.no

Han sier at det ikke har vært en bevisst mediestrategi å være utilgjengelig for pressen i forkant av delfinalen, og bedyrer at skolegang og fokus på musikken har okkupert tiden hans. Han håper imidlertid at ikke dette betyr at folk oppfatter ham som selvgod.

- Nei, jeg håper jo ikke det, fordi jeg har ikke hatt noen bevisst strategi. Jeg er fokusert på lørdagens opptreden, sier han.

Dette var de to svarene vi fikk fra den mediesky artisten før vi ble avbrutt av teamet rundt ham. Så det er åpenbart at Solli-Tangen velger å holde mest mulig kjeft før han synger i kveld.

Se video:                                                                                  

[obj:media:8315]

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vårtipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Didrik har alt jeg drømmer om