Se, han ligner på sin berømte pappa!

To år etter at filmstjernen John Travolta mistet sin sønn i en ulykke, har familien fått en ny gullgutt.

Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: «Pulp Fiction»-stjernen John Travolta (57) og hans kone Kelly Preston (48) opplevde sitt livs verste øyeblikk da deres sønn Jett 2. januar 2009 døde etter et anfall på øya Bahamas, kun 16 år gammel.

Det siste året har imidlertid livet igjen begynt å smile til paret, etter at det i fjor ble kjent at Kelly hadde blitt gravid for tredje gang. I november ble sønnen Benjamin født, som ekteparet kaller en «mirakelbaby».

- Vi prøvde i mange år, og trodde ikke det ville skje med oss igjen. Det er et mirakel og vi føler oss velsignet, sa paret til People, da graviditeten ble kjent.

Selv om Travolta flere ganger har sagt til amerikanske medier at sorgen over deres avdøde sønn fortsatt sitter dypt i hjertet, var det to stolte foreldre som fredag viste sin lille gutt rundt i store deler av Paris.

Og det er ikke vanskelig å se hvem som er faren til lille Benjamin. Gutten ser nemlig ut til å ha arvet sin berømte pappas utseende!

Etter å ha forlatt det staselige Ritz-hotellet, dro Travolta med seg både Benjamin, storesøster Ella og kona til et flyshow i den franske hovedstaden.

John Travolta har i flere år vært en kvalifisert pilot, og eier selv flere flymaskiner, blant en Boeing 707, og har nok et ønske om å videreformidle interessen til sine barn...


Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Han har gitt oss en ny start

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer