Se, han er tilbake!

George Clooney har spilt i enda en norsk reklamefilm. Se videoen!

NY REKLAMEFILM: Slik ser George Clooney ut i sin nye reklamefilm for banken DNB. Foto: Fra reklamefilmen
NY REKLAMEFILM: Slik ser George Clooney ut i sin nye reklamefilm for banken DNB. Foto: Fra reklamefilmen Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Filmstjernen George Clooney (50) fikk mye oppmerksomhet da han i fjor dukket opp i en reklamefilm for den norske banken DNB.Nå er den Oscar-nominerte «The Descendants»-skuespilleren tilbake i en ny reklamefilm for den samme banken.I reklamefilmen hopper en bryllupspyntet Clooney rundt sammen med sin brud og to andre gjester før mottoet «Noen har flaks her i livet» dukker opp på skjermen.Etter Clooneys norske stunt i fjor valgte betting-selskapet Unibet å bruke Twisted Sister-vokalisten Dee Snider sammen med den norske fotballstjernen Ronny Johnsen i en reklame, som ble lansert tidligere i år.Sparebank1 Midt-Norge fikk også mye oppmerksomhet da de laget en parodi på Clooneys første DNB-reklame med tidligere Miss Universe-vinner Mona Grudt og den tidligere Trondheims-ordføreren Marvin Wiseth i hovedrollene. - Marvin er bedre enn George, vet du. Jeg foretrekker ham any day, sa Mona Grudt i november til Seoghør.no.Alt går imidlertid ikke Clooneys vei om dagen. Kort tid etter at den reklamefilmen dukket opp på nettstedet YouTube, skal Clooney ifølge nettstedet TMZ.com ha blitt arrestert under en demonstrasjon i Washington D.C. fredag. Bli fan av Seoghør.no på Facebook her Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255 Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255. LES OGSÅ: - Vi hadde det utrolig morsomt sammen

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer