Se, han er blitt voksen!

Husker du sønnen til Ross i «Venner for livet»?

SØNNEN TIL ROSS: I Friends spilte Cole Sprouse rollen som Ben Geller, sønnen til Ross, mellom 2000 og 2002. Nå er Cole blitt 21 år gammel. Foto: YouTube, Twitter
SØNNEN TIL ROSS: I Friends spilte Cole Sprouse rollen som Ben Geller, sønnen til Ross, mellom 2000 og 2002. Nå er Cole blitt 21 år gammel. Foto: YouTube, Twitter Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: De fleste som var litt over gjennomsnittet interessert i komiserien «Venner for livet», husker Ben Geller, sønnen til Ross.

Ben ble spilt av fire forskjellige skuespillere, men de siste to årene var det Cole Sprouse som hadde æren av å spille ham.

Det var mellom 2000 og 2002.

Nå er Cole blitt 21 år gammel, og med det en voksen mann. Og mens skuespillerkarrieren ligger brakk, er det arkeologistudiene ved New York University som opptar mesteparten av tiden hans.

Cole har også en tvillingbror som heter Dylan, og begge to begynte med skuespill da de var under et år gamle.

Da Cole fikk rollen som Ben i «Venner for livet», var han syv år gammel.I begynnelsen av karrieren, før «Venner for livet», pleide Cole og Dylan å bytte på å spille den samme rollen. I California er det nemlig forbudt for unge skuespillere med lange dager. Derfor kunne Cole jobbe på starten av dagen, før Dylan tok over med den siste halvdelen.

Tvillingene spilte også i Adam Sandler-filmen «Big Daddy» i 1999. I 2005 fikk de sin egen Disney-serie, som het «The Suite Life of Zack and Cody».

LES OGSÅ: Gjenforente Friends-stjernene på direkten

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer