Se Halvdan synge Vinnis superhit

Vinni gikk rett til topps på iTunes-lista etter at han sang «Sommerfuggel i vinterland». Her ser du hvordan det gikk da Halvdan sang Vinnis hit. Se video!

Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Dagen etter premieren på det nye TV 2-programmet «Hver gang vi møtes», gikk Vinnis tolkning av Halvdan Sivertsens «Sommerfuggel i vinterland» rett til topps på iTunes-lista.

Sivertsens 25 år gamle låt danket dermed ut både lørdagens MGP-vinnere Plumbo og singel-aktuelle Tone Damli Aaberge.

- Den tolkningen som overrasket meg mest var Vinnis «Sommerfuggel i vinterland», det var nok den som rørte meg mest også. Han hadde lagt til litt egne ting i teksten som gjorde refrenget mer nytt og flott. Det var veldig, veldig fint, sier Halvdan Sivertsen til Seher.no.
 
Under pressetreffet til den nye TV 2-serien forrige uke, serverte Sivertsen selv en egen tolkning av Vinnis hit med Paperboys «Lonesome Traveller», og dét på klingende nordnorsk.

-  Det var så artig å bli kjent med Vinni, for han kjente jeg ikke fra før. Både det å lage en vise av hans rap og høre han rappe våre låter, var flott altså. Han var et helt ubeskrevet blad for meg. Jeg hadde bare så vidt hørt «Lonesome Traveller» før jeg møtte ham, sier Sivertsen til Seher.no.

Lørdag sendes andre episode av «Hver gang vi møtes», hvor TV-kameraene følger artistene Bertine Zetlitz, Elvira Nikolaisen, Anne Grete Preus, Jan Eggum, Øysten Dolmen, Halvdan Sivertsen og Vinni fra Paperboys mens de bor sammen i åtte dager, samtidig som de tolker hverandres låter.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Slik har du aldri hørt Halvdan og Vinni før 

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer