Se «Game of Thrones»-stjernenes forvandling

Etter åtte år på skjermen er det flere av «Game of Thrones»- skuespillerne som har endret seg drastisk.

HAR ENDRET SEG: Flere av skuspillerne var svært unge da de fikk sine store roller. Her er skuspillerne Emilia Clarke, Isaac Hempstead Wright og Maisie Williams, som alle har fått livet snudd på hodet etter suksess-serien. Foto: NTB Scanpix
HAR ENDRET SEG: Flere av skuspillerne var svært unge da de fikk sine store roller. Her er skuspillerne Emilia Clarke, Isaac Hempstead Wright og Maisie Williams, som alle har fått livet snudd på hodet etter suksess-serien. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Uttrykket «Winter is coming» er velkjent blant fantasyserien «Game of Thrones» sine millioner av fans. Natt til 15. april kommer vinteren for alvor da den åttende og avsluttende sesongen av serien rulles ut på HBO.

Flere av seriens skuespillerne var veletablerte og suksessrike lenge før den populære tv-serien. Gjennom de åtte sesongene, fordelt over ni år med innspillinger og promotering, har mange likevel nærmest blitt synonyme med sine karakterer. Andre har igjen fått sitt store gjennombrudd i serien, etter å ha tilbrakt brorparten av ungdomsåra på settet.

Slik har stjernene endret seg gjennom serien.

- Må fortsatt klype meg i armen

Rollekarakteren Arya Stark spilles av Margaret Constance «Maisie» Williams (21). Skuespilleren fra Bristol i England er blant dem som nærmest har vokst opp på «GoT»-settet, da hun var bare tolv år gammel da hun startet i serien.

Logg inn og les hele saken - gratis

For å lese denne saken må du være logget inn med en aID-bruker.

aID benyttes bl.a. på Se og Hør eksklusive saker, Dagbladet Pluss og på aMedias nettaviser. Hvis du ikke har en aID-bruker, kan du registrere deg her. Det er helt gratis.