HAR ENDRET SEG: Flere av skuspillerne var svært unge da de fikk sine store roller. Her er skuspillerne Emilia Clarke, Isaac Hempstead Wright og Maisie Williams, som alle har fått livet snudd på hodet etter suksess-serien. Foto: NTB Scanpix
HAR ENDRET SEG: Flere av skuspillerne var svært unge da de fikk sine store roller. Her er skuspillerne Emilia Clarke, Isaac Hempstead Wright og Maisie Williams, som alle har fått livet snudd på hodet etter suksess-serien. Foto: NTB ScanpixVis mer

Se «Game of Thrones»-stjernenes forvandling

Etter åtte år på skjermen er det flere av «Game of Thrones»- skuespillerne som har endret seg drastisk.

Uttrykket «Winter is coming» er velkjent blant fantasyserien «Game of Thrones» sine millioner av fans. Natt til 15. april kommer vinteren for alvor da den åttende og avsluttende sesongen av serien rulles ut på HBO.

Flere av seriens skuespillerne var veletablerte og suksessrike lenge før den populære tv-serien. Gjennom de åtte sesongene, fordelt over ni år med innspillinger og promotering, har mange likevel nærmest blitt synonyme med sine karakterer. Andre har igjen fått sitt store gjennombrudd i serien, etter å ha tilbrakt brorparten av ungdomsåra på settet.

Logg inn for å bruke tjenesten!

For å se dette innholdet eller bruke tjenesten må du være logget inn med en aID-bruker.
Det er helt gratis!

aID benyttes bl.a. på Dagbladet Pluss og på aMedias nettaviser. Hvis du ikke har en aID-bruker, kan du registrere deg her. Det er helt gratis.

Bli abonnent på Se og Hør
spar 50%
Kun 249,- for 10 utgaverKJØP NÅ

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder

Ellos rabattkoderLensway rabattkoderApollo rabattkoderRoom21 rabattkoderSportamore rabattkoder