Fotballjentene:

Se fotballjentenes private bilder fra VM

- Dere er best.

BABES: Fotball-VM for kvinner er godt i gang, og vi har tatt en titt på de flotteste damene i mesterskapet. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Torsdag møter de norske fotballjentene England til kvartfinale i VM i Frankrike. Så langt har de prestert godt i mesterskapet, og leverte mildt sagt varene da de i helgen slo Australia i en dramatisk straffesparkkonkurranse.

Selv om de norske jentene de siste ukene har vært mest opptatt av fotball, ser det ut til at de rekker å være litt turister mellom de viktige slagene.

Flere av dem deler flittig bilder fra mesterskapet i sosiale medier, og der kommer det tydelig frem at tiden de får til å koble av nytes til det fulle.

Caroline Graham Hansen er blant dem som har delt mange bilder på sin Instagram-profil. Selv om det er mest fotballbilder, har hun blant annet fått tilbrakt tid med familien i Frankrike.

- Pappa du er best, elsker deg! Du fikser alt for meg, hva som helst, hvor som helst og når som helst! skriver hun til bildet.

Nære og kjære

Også Maren Mjelde har tilsynelatende med seg viktige støttespillere til VM. Hun har delt et bilde av flere personer som har navnet og draktnummeret hennes på seg, og skriver følgende under bildet:

«Min gjeng. Denne gjengen reiser Frankrike rundt for å være med på mine eventyr og opplevelser. Team Mjelde, dere er best».

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer