BABES: Fotball-VM for kvinner er godt i gang, og vi har tatt en titt på de flotteste damene i mesterskapet. Vis mer

Fotballjentene:

Se fotballjentenes private bilder fra VM

- Dere er best.

Publisert

Torsdag møter de norske fotballjentene England til kvartfinale i VM i Frankrike. Så langt har de prestert godt i mesterskapet, og leverte mildt sagt varene da de i helgen slo Australia i en dramatisk straffesparkkonkurranse.

Selv om de norske jentene de siste ukene har vært mest opptatt av fotball, ser det ut til at de rekker å være litt turister mellom de viktige slagene.

Flere av dem deler flittig bilder fra mesterskapet i sosiale medier, og der kommer det tydelig frem at tiden de får til å koble av nytes til det fulle.

Caroline Graham Hansen er blant dem som har delt mange bilder på sin Instagram-profil. Selv om det er mest fotballbilder, har hun blant annet fått tilbrakt tid med familien i Frankrike.

- Pappa du er best, elsker deg! Du fikser alt for meg, hva som helst, hvor som helst og når som helst! skriver hun til bildet.

Nære og kjære

Også Maren Mjelde har tilsynelatende med seg viktige støttespillere til VM. Hun har delt et bilde av flere personer som har navnet og draktnummeret hennes på seg, og skriver følgende under bildet:

«Min gjeng. Denne gjengen reiser Frankrike rundt for å være med på mine eventyr og opplevelser. Team Mjelde, dere er best».

Kjærligheten fra familie, nære og kjære henger løst rundt de norske fotballjentene om dagen. Selv om det kanskje er knapt med tid til å pleie kjærligheten privat, er Vilde Bøe Risa blant dem som i hvert fall har fått tilbrakt et lite øyeblikk med sin utkårede.

Til en hjerteemoji har hun nemlig delt et bilde hvor hun kliner til med Andreas Aalen Vindheim, som hun har tagget i bildet.

View this post on Instagram

❤️

A post shared by VILDE BØE RISA (@vildeboe) on

Guro Reiten har som hun selv skriver på Instagram vært en «ekte turista».

Sammen med Isabell Herlovsen, Lisa-Marie Karlseng Utland og Therese Sessy Åsland lot de seg fotograferes utenfor en kirke under mesterskapet.

View this post on Instagram

Ekte turista📸

A post shared by Guro Reiten (@greiten) on

Late dager

Maria Thorisdottir fikk på sin side klemt inn litt sydenfølelse også underveis da jentene spilte kamper på den franske rivieraen, nærmere bestemt i Nice.

View this post on Instagram

Nice☀️

A post shared by Maria Thorisdottir (@mariathorisdottir) on

Hun og Elise Thorsnes ligger i hver sin badering og ser ut til å ta livet med knusende ro. Sistnevnte har delt det samme bildet på sin Instagram-profil.

Synne Hansen og Guro Reiten har også vært en tur på stranda. Avbildet i samme baderinger som de to ovennevnte.

Se flere bilder fra mesterskapet nedenfor!

LES OGSÅ: - Dette er det siste de ønsket

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer