Se første glimt av «Friends»-gjenforeningen

TV-stjernene må besvare pikant spørsmål fra progrmleder Andy Cohen. Se video!

SEOGHØR.NO: I Januar var det mange «Venner for livet»-fans som jublet da det ble kjent at gjengen fra den ikoniske komiserien skulle gjenforenes.

Gjenforeningen tar form av et spesialprogram på NBC, der «Venner for livet»-stjernene og flere andre komistjerner samles for å hedre den kjente komiregissøren James Burrows (75).

Nå er den første smakebiten fra den lystige festkvelden blitt sluppet av NBC, og ifølge People tegner det til å bli en minneverdig sending.

I snutten fra NBC-programmet må «Venner for livet»-gjengen, minus Matthew Perry (46), besvare pikante spørsmål fra programleder Andy Cohen (47).

- Måtte dere alle signere kontrakter på at dere ikke skulle ligge med hverandre? undrer Cohen freidig.

Det noe vovede spørsmålet får det til å oppstå et øyeblikks pinlig stillhet, før Lisa Kudrow spøkefullt prøver å få David Schwimmer til å svare.

Se teaser-klippet øverst i saken!

- Hemmelig forhold

Tidligere har faren til Matt LeBlanc, Paul LeBlanc, påstått at sønnen og Jennifer Aniston hadde et hemmelig forhold mens de spilte i suksesserien.

- Matt hadde et helt spesielt forhold med Jennifer. De kunne forsvinne til garderoben for å kline. Det var mens hun fremdeles var gift med Brad, sa LeBlanc senior til RadarOnline i fjor.

TV-STJERNER: Courteney Cox, Lisa Kudrow og Jennifer Aniston under innspillingen av Friends. Foto: Stella Pictures
INGEN ALDRINGSTEGN: Jennifer Aniston bærer ikke preg av alderen. Foto: All Over Press
GLATT HUD: Courteney Cox er ett år yngre enn Lisa Kudrow, men ser langt yngre ut. Foto: All Over Press
NYE BILDER: Lisa Kudrow på et arrangement i slutten av februar. Foto: All Over Press
STOR FORANDRING: Lisa Kudrow er ikke redd for å vise seg fra sin naturlige side. Her er hun på flyplassen i Los Angeles. Foto: All Over Press
UTE TIL LUNSJ: Lisa Kudrow ute til lunsj i Los Angeles. Foto: All Over Press
MED SMINKE: Lisa Kudrow blir også avbildet med sminke, som her fra 4. februar. Foto: All Over Press

I spesialprogrammet får også fansen et gjensyn med stjernene fra serier som «Cheers», «Frasier», «Mike & Molly» og «The Big Bang Theory». Kaley Cuoco (30), som spiller Penny i sistnevnte serie, var i ekstase da hun fikk møte Jennifer Aniston (46), Matt LeBlanc (48), Courteney Cox (51), Lisa Kudrow (52) og David Schwimmer (49) på innspillingen.

- Dette gjorde kvelden. Jeg klarer ikke puste. «Friends» møter «The Big Bang Theory». Jeg døde og kom til himmelen, skrev Cuoco begeistret til et Instagram-bilde av gjengen.

De som tror at NBC-programmet, som går på lufta i USA 21. februar, er en lang «Venner for livet»-episode blir nok skuffet. Forrige måned påpekte også David Schwimmer, kjent i serien som Ross Geller, at det ikke dreier seg om en ekte gjenforening.

- Det blir ingen ordentlig «Friends»-gjenforening når en av oss ikke skal være med, sa han til FX, ifølge perezhilton.com.

LES OGSÅ: - Kygo slapp alltid unna oppvasken