AVLYSTE: Da Adele var nødt til å avlyse sine to siste opptredener på Wembley-stadioen i London bestemte fansen seg for å gjøre noe hyggelig for stjerna. Hundrevis av fans sang i kor for å vise Adele kjærlighet. Video: @katja.art / Instagram Vis mer

Adele:

Se fansen overraske Adele

Lørdag møtte hundrevis av fans opp utenfor Wembley stadion og sang for popstjernen.

(Seoghør.no): Fredag postet den britiske artisten Adele Adkins (29) et lengre innlegg på Twitter hvor hun skrev at hun var nødt til å avbryte verdensturneen på grunn av problemer med halsen.

Hello-sangeren hadde to konserter igjen hvor hun skulle spille i hjemlandet på Wembley stadion.

Den populære artisten var utrolig lei seg for å måtte avlyse konsertene, hvor hun blant annet skrev i innlegget at hun håpet fansen ville tilgi henne.

– Jeg er så lei meg. Jeg elsker dere så mye. Vær så snill å tilgi meg, skrev hun.

Etter som fansen ikke var sikre på om de noen gang kom til å få se sitt store idol live igjen noensinne, ble flere knust av den triste beskjeden.

Allikevel så det ikke ut til at fansen hadde noe problem med å tilgi 29-åringen.

Lørdag møtte nemlig hundrevis av fans opp foran Wembley stadion i London hvor de sang for den syke popstjerna.

En av de mange fansene som møtte opp filmet deler av seansen hvor klippet seinere ble delt på sosiale medier.

– I går kveld møtte Daydreamers (Fansens kallenavn) opp foran Wembley stadion og sang sanger for Adele. Jeg tror forholdet til alle daydreamer over hele verden er fantastisk. Jeg er så stolt av å være en del av denne store familien. Takk til alle som var der i går kveld, skrev personen bak fansiden som delte klippet.

  • Se klippet øverst i saken!

Ikke første gang

Med store hits som «Hello», «Someone Like You» og «Rolling in the Deep», har Adele blitt kalt «den nye Amy Winehouse» av engelsk presse.

Det var i 2007 popstjernen slo gjennom med låten «Chasing Pavements», og etter dette satte karrieren fart.

Video originally published on dagbladet.no/dbtv.no on 31.05.2016 STRENG BESKJED: Adele sa klart ifra til en fan under en konsert i Italia. - Slutt å filme meg. Det er mange utenfor som gjerne ville vært her i stedet for deg, sier popstjerna. Video: Twitter/Madreeeh via Storyful Vis mer

Dette er imidlertid ikke første gangen hun avløser konserter på grunn av sykdom.

I 2011 avbrøt artisten «10-city U.S»-turneen etter å ha oppdaget at hun hadde en blødning på vokalstrengen. Dette resulterte i at hun måtte gjennom en stor operasjon.

Kanskje siste turneen

Tidligere i år uttalte det britiske stjerneskuddet, under sin avslutningskonsert med turneen som promoterer hennes siste album «25», at det mest sannsynlig ville bli hennes siste turne noensinne.

– Jeg vet ikke om jeg noen gang skal turnere igjen, sa artisten foran et publikum på over 40 000 mennesker.

Under konserten på Wembley denne uka, kom popstjerna med samme beskjed, og det er fremdeles uklart om fansen får en ny sjansje til se idolet sitt på scenen igjen.

ÅRETS ALBUM: Adele vant Grammy for årets album. I takketalen hyllet hun Beyonce. Video: CNN Vis mer

Med store hits som «Hello», «Someone Like You» og «Rolling in the Deep», har Adele blitt kalt «den nye Amy Winehouse» av engelsk presse.

Det var i 2007 popstjerna slo gjennom med låten «Chasing Pavements», og etter dette satte karrieren fart.

Den britiske sangerinna var blant annet den første artisten som har solgt mer enn tre millioner eksemplarer av et album i løpet av ett år i Storbritannia.

Hun er også den første til å få Brit Awards kritikerpris – uten å ha en gang gitt ut et eneste album på den tiden.

Les også: Justin Bieber kastet sko fra scenen. Nå selges den for 100 000 kroner