Se, eksene ferierer sammen

Skuespillerparet koser seg i solskinnet i Sør-Frankrike.

NÆRE VENNER: Hugh Grantog Liz Hurley avsluttet sitt forhold for over ti år siden. I dag er de fortsatt nære venner. Foto: Stella Pictures
NÆRE VENNER: Hugh Grantog Liz Hurley avsluttet sitt forhold for over ti år siden. I dag er de fortsatt nære venner. Foto: Stella Pictures Vis mer
SEHER.NO:  Selv om Elizabeth «Liz» Hurley (45) og «Notting Hill»-kjekkasen Hugh Grant (49) avsluttet sitt romantiske forhold for over 10 år siden, er de fortsatt nære venner.

Faktisk er paret så gode venner, at Grant fløy til Sør-Frankrike for å tilbringe tid sammen med Liz og hennes ektemann Arun Nayar. Filmstjernen ble møtt av Hurleys åtte år gamle sønn Damian på flyplassen - som var svært glad for å se sin «onkel Hugh».

Damian (8), som så svært fornøyd ut, hoppet bortover mens han holdt sin gudfars hånd. Senere dro alle sammen til Elton Johns villa som ligger like ved Hurleys hus i Nice.

Grant har holdt en lav profil siden hans film «Did You Hear About The Morgans» kom ut i fjor. Men nå ser han ut til å være overlykkelig over å tibringe tid i solskinnet med gode venner, skriver DailyMail.

Dette er ikke første gangen Grant ferierer med Hurley og Nayar. De har tidligere reist sammen til Seychellene.

Modellen og skuespilleren Hurley åpnet seg nylig om sitt tidligere romantiske forhold med Hugh.

- Vi tenker av og til på at vi kunne hatt minst fire barn sammen nå, fordi vi var sammen siden vi var 21 år gamle. Men det var aldri noe noen av oss ønsket det, sier hun.


Hurley og Grant ble først sammen i 1987, da de møttes under en filminnspilling i Spania. De var sammen helt frem til 2000, de de annonserte at de skulle gå hver til sitt - etter 13 år sammen.


- Jeg våknet opp til solskinn, og mange av mine bestevenner. Nå sitter jeg og ser dem spiser sjokoladecroissanter. Jeg drikker varmt vann. Ja, vann, twitret Hurley på søndag.

Bli fan av Seher.no på Facebook her.

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

 
LES OGSÅ: Se den forvandlingen