- Se, det er meg!

Supermodellen Kelly Brook tok utfordringen og la ut nakenbilde av seg selv på Twitter.

<strong>OVERRASKET FANSEN:</strong> Modellen Kelly Brook viste at hun ikke er sjenert, da hun mandag la ut et nakenbilde av seg selv på Twitter. Foto: Stella Pictures
OVERRASKET FANSEN: Modellen Kelly Brook viste at hun ikke er sjenert, da hun mandag la ut et nakenbilde av seg selv på Twitter. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Den britiske modellen og skuespilleren Kelly Brook (31) har tusenvis av fans, blant annet komikeren Leigh Francis.

Da Francis kom over en side på det sosiale nettsamfunnet Twitter, som hevdet å være hjemmesiden til den barmfagre brunetten, utfordret han eieren til å legge ut et bevis.

- Er dette virkelig Kelly Brook, eller en skitten gammel hårete mann som later som om han er Kelly Brook, skrev han i en melding.

Svaret ble nok atskillig mer nakent enn han hadde ventet seg.

- Lekket bilde. Se, det er meg!, skrev Kelly Brook - som tidligere har posert blant annet for Playboy - i sitt svar og la ut et bilde av seg selv i Evas drakt.

Francis svarte imidlertid på komikervis da han så nakenbildet.

- Du kan fortsatt være en gammel, hårete mann med gode proteser, spøkte han.

Det er imidlertid ikke første gangen får oppmerksomhet for sin Twitter-konto.

I juli la hun ut et nakenbilde av sin kjæreste Thom Evans på den samme nettsiden.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Dater rivalens eks-kjæreste   

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer