Se, det er Krystle!

Gylne tider er tilbake. Og denne gang blir det skinnende stjernemøter!

GAP OPP: Som "Jaws" gjorde Richard Kiel livet surt for James Bond gjennom flere filmer. Nå er det Øyvind Mund som får unngjelde. Foto: GYLNE TIDER/TV2
GAP OPP: Som "Jaws" gjorde Richard Kiel livet surt for James Bond gjennom flere filmer. Nå er det Øyvind Mund som får unngjelde. Foto: GYLNE TIDER/TV2 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: 80-tallet flommet over av one-hit wonders, amerikanske såpestjerner, europeiske puppedamer og staute idrettshelter.

På TV 2 i høst får vi et gjensyn med mange av dem.

Øyvind Mund, lydmannen Ingar og kameramannen Steinar har reist jorda rundt og truffet over seksti gamle stjerner.

I første program søndag 29. oktober får seerne møte såpestjernene Linda Evans fra Dynastiet og Richard Kiel, kjent som skurken med metallkjeven i James Bond-filmene.

AIDS-kysset
Evans ble berømt over hele verden på 80-tallet da hun i ni sesonger spilte snille og gode Krystle Carrington i den glamorøse såpeserien "Dynastiet".

NYHETER: Tv og film-sidene

Noe av det som fikk mest oppmerksomhet var Evans´ kyss med skuespilleren Rock Hudson. Hudson døde kort tid etter at episoden ble spilt inn, og det var ingen som inntil da hadde visst at han hadde AIDS. Det store spørsmålet var nå om Linda Evans var smittet.

- Den gang visste ingen helt hvordan HIV smittet, og det var faktisk flere skuespillere på settet som nektet å dele garderobe med meg i frykt for å bli smittet, røper Linda Evans.

Kjempe på 2,20
Richard "Jaws" Kiel, som gjennom flere filmer gjorde livet surt for James Bond, dukker også opp i første program.

Her forteller han om fordelene og ulempene ved å være en kjempe på rundt 2,20...

Også Larry Hagman fra såpeserien Dallas, og verdens dårligste skihopper, Eddie "The Eagle" Edwards, får besøk av gutta i første program.

Det gjør også artistene Glenn Medeiros, Billy Lovelady og Cutting Crew...

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer