- Se, der går gale-Mischa

24-åringen mener det hele skyldes en stor misforståelse, og skylder på en visdomstann.

SNAKKER UT OM TVANGSINNLEGGELSEN: Mischa Barton. Foto: All Over Press
SNAKKER UT OM TVANGSINNLEGGELSEN: Mischa Barton. Foto: All Over Press Vis mer
SEHER.NO: Den britiske skuespilleren Mischa Barton - som ble superstjerne over natten gjennom rollen aom Marissa Cooper i «The O.C». - ble, mot sin vilje, innlagt på psykiatrisk avdeling i fjor.

Stjernen tilbrakte 2 uker på Cadars-Sinai Medical Centre. 24-åringen mener det hele skyldes en stor misforståelse, og skylder på en visdomstann.

- Jeg gikk gjennom en fryktelig operasjon da jeg skulle trekke visdomstannen min. Den gjorde meg gal. Jeg fikk en infeksjon, og kunne ikke spise på tre måneder. Jeg klarer ikke en gang å beskrive hvor grusomt det var, sier Barton i et intervju med Tatler Magazine.

Barton - som ble tiltalt for fyllekjøring og besittelse av marijuana i 2007 - ble tvangsinnlagt etter at hun hadde rast mot en sykepleier som forsøkte å gi henne smertestillende mot infeksjonen.

- Jeg hadde store smerter, og hvis de mener du er deprimert, eller at du er en fare for deg selv, så kan de holde deg på sykehuset mot din vilje. Jeg er livredd for nåler, og jeg ville ikke at de skulle proppe meg full av medisiner. Jeg sa «Nei, dette vil jeg absolutt ikke. Jeg ville ikke være her». Det hele endte med at jeg kom i en stor slåsskamp med en av sykepleierne. Det var det som førte til at jeg ble tvansinnlagt, sier hun.


Mischa kjemper nå for å kvitte seg med sitt dårlige rykte.

- Jeg skulle ønske disse tingene ikke hadde skjedd - spesielt siden alt ble så offentlig. Jeg skulle ønske at jeg kunne vært perfekt. Lenge etter at jeg ble tvangsinnlagt så folk på meg, og tenkte, «Se, der er gale-Mischa».


Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Nå hetses hun igjen