«Norske Talenter»:

Se den utrolige hunden som rører Bjarne til tårer

- Dette var helt fantastisk, sier DDE-vokalisten.

Bjarne Brøndbo og resten av dommerpanelet får seg en skikkelig overraskelse når border collien Vega viser hva hun kan i «Norske Talenter». Video: TV 2Vis mer Vis mer
Publisert

SEOGHØR.NO: Fredag kveld har den nye sesongen av talentkonkurransen «Norske Talenter» premiere på TV 2.

Og den første episoden inneholder både imponerende sceneprestasjoner, halsbrekkende stunts og rørende øyeblikk.

Spesielt rørt blir dommer Bjarne Brøndbo (52) når Marianne Methi (39) og border collien Vega (4) entrer scenen og viser hva de er gode for.

Duoen driver med frisbee freestyle, og Vega gjør mange imponerende triks både med og uten frisbee som får både dommere og publikum til å juble.

- Helt rått

Det går heller ikke mange øyeblikkene før DDE-vokalisten blir tydelig rørt av hva de to får til sammen på scenen. Mens folk i salen klapper takten til musikken, ser man tårene sprette frem i øynene på Brøndbo.

Både underveis, og når hunden Vega og eieren har fullført nummeret sitt, må «Norske Talenter»-dommeren rørt tørke bort tårene sine.

TÅREVÅTT: DDE-vokalist Bjarne Brøndbo må tørke tårene i sesongpremieren av «Norske Talenter». Foto: TV 2
TÅREVÅTT: DDE-vokalist Bjarne Brøndbo må tørke tårene i sesongpremieren av «Norske Talenter». Foto: TV 2 Vis mer

- Det der var helt rått! Helt fantastisk. Og det jeg vet, er at bikkja syns det er artig òg. Hun syns det er steike artig å få lov til å holde på med dette der, sier Brøndbo med tårevåte øyne.

Marianne Methi fra Hobøl i Østfold er dreven med hundetrening, og 39-åringen har flere hunder hun trener triks med.

- Vega er en bearded border collie, og er en godkjent gjeterhund. Hun er også besøkshund i Røde Kors, og er trent opp til å kunne over 300 triks, sier hun til Moss Avis.

Se den utrolige hunden som rører Bjarne til tårer

Sterke tv-øyeblikk

Bjarne Brøndbo er for øvrig ikke den eneste «Norske Talenter»-profilen som er blitt svært rørt av ting som skjer på audition-scenen i programmet.

I 2014 var skuespiller Bjarte Hjelmeland (46) blant dommerne, og den våren tok han til tårene flere ganger - gjerne i samme program. Den gang var akrobattroppen Abaris og tryllekunstneren Magic Curty blant dem som rørte dommeren aller mest.

Høsten 2015 opplevde programleder Solveig Kloppen (45) at følelsene tok overhånd da Michael André Kildal, som tidligere var rusmisbruker, stod på scenen.

Da han fremførte den sterke låta «#Speil», ble det hele en ganske tårevåt affære. Kloppen lot tårene strømme og måtte hente seg kraftig inn under livesendingen.

- Jeg ble veldig rørt av Michael i dag. Det er så lett å se hvor mye han vil dette, og det som kommer ut av han er så ekte. Sånne ting gjør meg veldig rørt og derfor begynte jeg å gråte, fortalte programlederen til Se og Hør den gang.

TV-KLARE: Dommerne Suleman Malik, Mia Gundersen, Linn Skåber og Bjarne Brøndbo, samt programleder Solveig Kloppen (midten), er tilbake med en ny sesong av «Norske Talenter». Foto: Espen Solli / TV 2
TV-KLARE: Dommerne Suleman Malik, Mia Gundersen, Linn Skåber og Bjarne Brøndbo, samt programleder Solveig Kloppen (midten), er tilbake med en ny sesong av «Norske Talenter». Foto: Espen Solli / TV 2 Vis mer

Hva de andre «Norske Talenter»-dommerne synes om opptredenen til Marianne Methi og Vega, kan du se i premiereprogrammet på TV 2 klokken 20.00 i kveld.

LES OGSÅ: Denne videoen får Michael Jacksons datter til å tordne

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer