Se den utrolige forvandlingen

Jan Thomas brukte Hollywood-triks for å gi Laila (30) dobbelt så mye hår.

Publisert

SEOGHØR.NO: Laila Berge Skogesal (30) har gått ned hele 67 kilo siden i fjor høst.

– Jeg har fått en ny kropp, men aner jo ikke hvordan jeg kan vise den frem verken for kjæresten min eller verden. Jeg har akkurat fylt 30 år og det er vel på tide å lære det snart? skrev hun i søknaden om en «Bli ny»-dag med Jan Thomas (48)

Kjendisstylisten tar imot sykepleieren fra Søfteland med åpne armer. Vitaminmangel etter slankeoperasjonen har gjort at hun har mistet mye hår.

– Det er bare tjafs, sier hun om håret, som er klippet i pannelugg for å skjule hudsykdommen psoriasis, som hun har over hele kroppen med unntak av ansiktet.

– Du skal gå herfra i dag med mer hår, forteller kjendisstylisten i videoen øverst i saken.

– Hæ?! utbryter en sjokkert Laila, som på forhånd var redd for å bli kortklipt.

Saken fortsetter under bildet.

TYNT HÅR: Laila Berge Skogesal har gått ned over 60 kilo. Men slankeoperasjonen gjorde at hun fikk vitaminmangel og mistet mye hår. Heldigvis ville Jan Thomas hjelpe.  Foto: Espen Solli/Se og Hør
TYNT HÅR: Laila Berge Skogesal har gått ned over 60 kilo. Men slankeoperasjonen gjorde at hun fikk vitaminmangel og mistet mye hår. Heldigvis ville Jan Thomas hjelpe. Foto: Espen Solli/Se og Hør Vis mer

– Vi skal bruke løshår, for å gi deg langt, tykt og glamorøst hår. Det vil være redningen for deg, frem til håret ditt er tilbake. Og så skal du bli mørkere i fargen. Det kommer til å fremheve de blå øynene dine og den fine ansiktsformen din. Du er jo modellvakker! sier Jan Thomas før han setter i gang teamet sitt.

Det er en omfattende prosess å forvandle Laila fra blondine til brunette.

Håret blir farget i flere omganger for ikke å skade de skjøre lokkene. Når fargeprosessen er over, festes et avtagbart løshår i nakken, mens luggen blir gjort tykkere med hair extensions. Til slutt har hun en tykk og fyldig manke.

HOLLYWOOD-TRIKS: Laila hår tykkere og lengre hår ved hjelp av løshår og extensions.  Foto: Espen Solli/Se og Hør
HOLLYWOOD-TRIKS: Laila hår tykkere og lengre hår ved hjelp av løshår og extensions. Foto: Espen Solli/Se og Hør Vis mer

– Vi har brukt naturhår fra HairTalk, som monteres med et lite teipfeste. Disse la vi strategisk under luggen, for å skape tyngde og lengde. Løshåret fra Balmain henger i en fisketråd og gir ekstra volum. Det kan du bruke fram til ditt eget hår har kommet tilbake, forklarer Jan Thomas underveis.

Se forvandlingen fra start til slutt i videoen øverst i saken!

Så legges det profesjonell sminke. Til slutt kles Laila opp i en kroppsnær variant av «den lille sorte».

SISTE FINISH: Jan Thomas gjør Laila fotoklar med et siste lag med lipgloss.  Foto: Espen Solli/Se og Hør
SISTE FINISH: Jan Thomas gjør Laila fotoklar med et siste lag med lipgloss. Foto: Espen Solli/Se og Hør Vis mer

Det ferdige resultatet gjør Jan Thomas nesten stum.

– Jeg vil bare stå her og nyte synet ... Vi gjør mange magiske forvandlinger, men dette er en av de største. Endelig matcher utsiden innsiden. Nå er du den du fortjener å være, fastslår han.

– Jeg hadde overhodet ikke forventet å gå herfra som langhåret brunette. Jeg fryktet å bli snauklipt uten pannelugg. Det føles helt fantastisk! Jeg har fått et hår jeg kan trives med og som faktisk ser bra ut. Dette er bedre enn jeg hadde håpet på, smiler Laila.

ELEGANT: Jan Thomas kler opp den nybakte brunetten i kjole og smykke fra Tiger of Sweden. Foto: Espen Solli/Se og Hør
ELEGANT: Jan Thomas kler opp den nybakte brunetten i kjole og smykke fra Tiger of Sweden. Foto: Espen Solli/Se og Hør Vis mer

Les hele reportasjen og se alle bildene av Laila i Se og Hørs store julenummer - i salg nå!

LES MER: Familien kjente ikke igjen Berit (53) etter makeoveren

Har du lyst til å bli ny med Jan Thomas? Meld deg på HER!

 

 

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer