Se den unike videoen fra Bieber-kaoset

Ville tilstander rundt Operaen i Oslo før Justin Bieber-konserten. Seoghør.no filmet det hele fra helikopter.

Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Det er komplett kaos i Oslo, foran Justin Biebers gratiskonsert ved Operaen onsdagi kveld. Seoghør.no har tatt video av kaoset fra helikopter, som du kan se øverst i saken.

Hysteriet rundt 18-åringen er så stort at fansen nå bes om å holde seg hjemme av plateselskapet Universial. 

«Justin Bieber på Operataket. Det blir en minikonsert på Operataket kl. 21.30 i kveld. Justin fremfører kun 6 låter, og det forventes å vare i ca. 30 minutter. Taket er allerede fylt til full kapasitet. For deres egen sikkerhet, IKKE reis til Operataket!», skriver plateselskapet på sine nettsider.

På en pressekonferanse klokka 18.15 i kveld bekreftet politiet at det blir konsert, men politiet vil gjerne at den kommer i gang så fort som mulig og aller helst før det oppsatte tidspunktet.

SISTE: Klokka20.20 ankom Biber baksiden av scenen i Redningsskøytens store båt.

- Gatene er fulle.. broen er stengt. Dette er ute av kontroll. Vi må muligens starte showet tidligere, ellers vil de avlyse, skriver Justins manager Scooter Braun på Twitter.
 
Også Justin selv uttrykker sin bekymring for de ville tilstandene.
 
«NORGE - vær så snille å høre på politiet. Jeg vil ikke at noen skal bli skadet. Jeg vil alt alt skal gå etter planen, men sikkerheten må komme først», skriver Bieber på Twitter.

Tidligere i dag ble Justin Biebers pressekonferanse avslyst av sikkerhetsmessige hensyn.
 
«For at det skal bli noe av showet, må dere alle høre på politiet. Vi er alle bekymret for deres sikkerhet og ønsker det beste på dere. Vær så snille og lytt», skrev popstjernen på Twitter.

Det var også fullt kaos rundt Bieber, da han på formiddagen onsdag dro til Nationaltheatret for å gjøre et hemmelig TV-opptak med Fredrik Skavlan.

Etter det timeslange intervjuet med tenåringsidolet, løp han over gata for å spise lunsj på Annen Etage med Seoghør.no på slep.

Se videoen fra lunsjen og jentene som fikk klemmer her. 

 
- I am a lover, not a fighter, sier Bieber spøkefullt før han lekebokser med Fredrik Skavlan i møtet, ifølge en pressemelding fra NRK.

- De ble sittende og prate langt over tilmålt tid om alt fra slåssing til kjærlighet, sier produsent Marianne Torp Kierulf i Monkberry AS, med klar henvisning til Biebers angivelig angrep på en fotograf. 
 
Intervjuet blir en del av NRKs og SVTs "Bieber Spesial" som vises på NRK1 i juni.  

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Her får fansen klem av Bieber

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer