SJOKKFORANDRING: På American Music Awards i fjor var Christina Aguilera betraktelig større enn hun var i år. Søndag kveld viste hun sin nye slanke figur i en dristig hvit kjole.
SJOKKFORANDRING: På American Music Awards i fjor var Christina Aguilera betraktelig større enn hun var i år. Søndag kveld viste hun sin nye slanke figur i en dristig hvit kjole. Vis mer

Se den sjokkerende forandringen

Christina Aguilera var en skygge av seg selv på årets American Music Awards.

SEOGHØR.NO: I fjor skapte Christina Aguilera (32) overskrifter på American Music Awards da hun viste frem en overraskende rund figur. Vekten har gått opp og ned de siste årene, og på fjorårets prisutdeling var Christinas former presset inn i en liten lilla kjole.

Se stjernene ankomme American Music Awards i video nederst i saken!

Vektkommentarene haglet og Aguilera måtte tåle krass kritikk. Men under årets prisutdeling var ettbarnsmoren en skygge av seg selv. Forandringen er sjokkerende fra året før.

FREKK: Christina Aguilera understreket sin slanke midje i en kjole med høy kløft og dyp utringning.  Foto: UPI
FREKK: Christina Aguilera understreket sin slanke midje i en kjole med høy kløft og dyp utringning. Foto: UPI Vis mer

I år viste stjernen sin nye slanke figur i en avslørende hvit kjole. Ett år med strengt kosthold og hard trening har satt sine spor på Christinas kropp. Den høye splitten avslørte hennes slanke ben og en splitt i midten av kjolen viste hennes veltrente midje.

Christina gikk for gammeldags Hollywoodglamour i sin hvite kjole, med blonde krøller og røde lepper. Store diamanter i ørene og diamantringer fikk antrekket til å glitre.

- Antrekket var helt motsatt av American Music Awards i 2012 der hennes generøse former var dekket av en lilla chiffonkjole, skriver Daily Mail.

32-åringen har lenge slitt med vekten, men skal nå ha funnet treningsformer hun trives med.

- Det er en kropp-og-sjel-greie for henne. Hun har tro på trening hun liker, og velger styrketrening i motsetning til intens kondisjonstrening, forteller en kilde om «Your Body»-sangerens nye treningsregime til Us Weekly.

Selv om hun nå har slanket vekk de ekstra kiloene hevdet Christina at hun likte sin fyldige figur.

[views:embed:node_embed:block:67761]

- Jeg elsker den nye kroppen min. Uansett om folk elsker det eller hater det, så er dette den personen jeg er nå, har hun fortalt magasinet People.   

HETSET: Christina Aguilera fikk mye hets etter at hun stilte i denne kjolen på den røde løperen under AMA i fjor.  Foto: Fame Flynet
HETSET: Christina Aguilera fikk mye hets etter at hun stilte i denne kjolen på den røde løperen under AMA i fjor. Foto: Fame Flynet Vis mer

LES OGSÅ: Kom ridende på «menneske-hest»

Se stjernene ankomme AMA i videoen under: