Se den rørende hyllesten av Paul Walker

Hele Hollywood sørger over den avdøde filmstjernen.

Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Lørdag denne helgen omkom «The Fast and the Furious»-skuespiller Paul Walker i en stygg bilulykke i Los Angeles. Nettstedet TMZ var første medie til å skrive om ulykken.

Walker og en kamerat var på vei hjem etter å ha vært til stede på veldedighetsarrangementet Reach Out Worldwide i forbindelse med katastrofen på Filippinene, da de mistet kontroll over bilen og kjørte inn i et tre.

TRAGISK: Paul Walker satt på med en kompis på vei hjem fra veldedighetsarrangementet Reach Out Worldwide, i forbindelse med katastrofen på Filippinene, da de mistet kontroll over bilen og kjørte inn i et tre i Santa Clarita i Los Angeles. Foto: Splash News/ All Over Press
TRAGISK: Paul Walker satt på med en kompis på vei hjem fra veldedighetsarrangementet Reach Out Worldwide, i forbindelse med katastrofen på Filippinene, da de mistet kontroll over bilen og kjørte inn i et tre i Santa Clarita i Los Angeles. Foto: Splash News/ All Over Press Vis mer

Bilen, en rød Porsche Carrera GT, tok fyr, og ble ifølge nettstedet totalskadd. Den tragiske ulykken bekreftes av skuespillerens talsmann via en pressemelding:

«Det er med et tungt hjerte vi må bekrefte at Paul Walker i dag gikk bort i en tragisk bilulykke mens han gjestet et veldedighetsarrangement for organisasjonen Reach Out Worldwide. Han var passasjer i en venns bil. De mistet begge livet. Takk for at dere ber for familien og Pauls venner i denne vanskelige perioden», står det i pressemeldingen.

HYLLES: Mange Hollywood-stjerner har hyllet den avdøde skuespilleren på Twitter.
HYLLES: Mange Hollywood-stjerner har hyllet den avdøde skuespilleren på Twitter. Vis mer

Nå sørger Hollywood over tapet av nok en stjerne. Mange av Paul Walkers kjendisvenner sørget over skuespilleren på Twitter.

«Det er veldig veldig trist. Jeg er så knust over dette» Rihanna.

«RIPPaul Walker - Han var en fantastisk person - Så søt og jordnær. Min medfølelse går til familien hans» Jessica Alba.

Sjokkert over nyheten om Paul Walker. Det er så trist. Hjertet mitt går ut til familien og hans nære. Han var en snill og vakker sjel» Denise Richards.

INNSPILLING: Walker var midt under innspillingen av «The Fast and the Furious 7». Her sammen med medspillerene Vin Diesel og The Rock. Foto: Stella Pictures
INNSPILLING: Walker var midt under innspillingen av «The Fast and the Furious 7». Her sammen med medspillerene Vin Diesel og The Rock. Foto: Stella Pictures Vis mer

«Hjertet mitt lider. Ingen kan få meg till å forstå at dette er sant» «Fast and The Furious»-stjernen Tyrese Gibson.

«All min styrke, kjærlighet og tro går til Walker-familien i denne vanskelige tiden. Vi finner styrke i hans lys. Jeg elsker deg bror» The Rock.

«Må han få vile i fred. Familien er i våre bønner og tanker» Sarah Michelle Gellar.

«Bror, jeg kommer til å savne deg veldig mye. Himmelen har fått en ny engel. Hvil i fred» Vin Diesel

Paul Walker etterlater seg datteren Meadow på 15 år, som han fikk med ekskjæresten Rebecca McBrain.

SØRGER: Mange hundre fans hadde lagt ned blomster og tent lys for filmstjernen ved ulykkesstedet i går kveld. Foto: FameFlynet
SØRGER: Mange hundre fans hadde lagt ned blomster og tent lys for filmstjernen ved ulykkesstedet i går kveld. Foto: FameFlynet Vis mer

Ifølge nettstedet IMDb var Walker midt i filminnspilling av «The Fast and the Furious 7», hvor han hadde rollen som racerbilfører Brian O'Conner.

LES OGSÅ:   Omkom i stygg bilulykke

 

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer