Harry Potter:

Se den rørende «Harry Potter»-gjenforeningen

Flere av de kjente skuespillerne fra de magiske filmene ble gjenforent i gamle trakter. 

GJENFORENT: Her blir Jason Isaacs gjenforent med sine tidligere skuespiller-kollegaer Tom Felton og Matthew Lewis. Foto: Skjermdump/Instagram
GJENFORENT: Her blir Jason Isaacs gjenforent med sine tidligere skuespiller-kollegaer Tom Felton og Matthew Lewis. Foto: Skjermdump/Instagram Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Det er nå seks år siden den siste av de åtte filmene om «Harry Potter» kom ut. Og selv om man har fått en smakebit av det mystiske magiuniverset i spin-off-filmen «Fabeldyr og hvor de er å finne», er det de originale filmene som står fansens hjerter nærmest.

Gleden var derfor stor da tre av «Harry Potter»-stjernene ble gjenforent denne uken.

Mandag besøkte nemlig skuespiller Jason Isaacs (53), som spilte rollefiguren Lucifer Malfang i filmene, Universal Studios i Florida hvor de har en egen «Harry Potter»-verden.

Her koste han seg med sine tidligere kollegaer Tom Felton (29), kjent som Draco Malfang, og nyforlovede Matthew Lewis (27), kjent som Nilus Langballe. Og møtet ble dokumentert for fansen på sosiale medier:

«Jeg beundrer @TomFelton & @Mattdavelewis mens de blir eldre og jeg blir yngre. Til alle Potter-fans som minner oss på å kjempe for lyset,» skrev Isaacs sammen med dette hyggelige bildet på Twitter.

Og følgerne reagerte kjapt på tweeten som ble lagt ut.

«Dere inspirerer alltid fansen til å kjempe for lyset i livet», svarte twitter-brukeren @sabrinarave.

«MY FEELS», delte brukeren @slytherxn

«Nilus fanget hos Malfang familien,» spøkte brukeren @hogwartsmylife.

Også «Harry Potter»-forfatteren selv, J. K. Rowling (51), svarte på tweeten:

Kort tid etterpå publiserte Isaacs nok et bilde.

Denne gang var også skuespilleren Warwick Davis (46), som spilte rollene som professor Pirrevimp og Klotak, sammen med gjengen:

Here's the album cover. Now all we have to do is come up with the songs. Titles anyone?

Et bilde publisert av Jason Isaacs (@therealjasonisaacs)

«Her er album coveret. Alt vi trenger å gjøre nå er å lage sanger. Har dere forslag til noen titler?» fleipet Isaacs på Instagram.

Deltok på panel

Grunnen til møtet mellom «Harry Potter»-gjengen i Universal Studios var at de alle deltok i et panel med spørsmål og svar rundt de populære filmene.

SKUMMEL: Isaacs som Lucifus i Harry Potter. Foto: NTB Scanpix.
SKUMMEL: Isaacs som Lucifus i Harry Potter. Foto: NTB Scanpix. Vis mer

Isaacs snakket blant annet mye om Lucifus personlighet og hans hatefulle menneskesyn.

- Det er en veldig gjenkjennelig rasist i Lucifus. Han er fryktløs og savner fortiden. Han er redd for gomper (vanlige mennesker red.anm), samt fremtiden fordi han føler hans tid er ute. Før var han en del av noe stort hvor han kunne se ned på resten av verden.

- Man trenger ikke å se langt for å se politikere som står på disse plattformene. Disse problemene har aldri vært mer relevante enn de er i dag, men i den magiske verdenen blir det ordnet opp i.

Dagen avsluttet skuespilleren med denne rørende Instagram-meldingen:

Dro på byen sammen

Dette er ikke første gang stjerner fra de kjente magiker-filmene har blitt gjenforent.

En helg i mars 2015 dro nemlig flere av kollegaene på byen sammen for en matbit og noen øl på et utested i Hollywood.

Den gang la Tom Felton ut et bilde på Instagram sammen med motspillerne Rupert Grint (28), kjent som Ronny Wiltersen, Bonnie Wright (25), kjent som Gulla Wiltersen og James Phelps (30), kjent som Fred Wiltersen, fra filmene.

Sistnevnte delte den gang et bilde sammenkomsten på sosiale medier:

Mini family reunion...and Tom. Great night with the gang

Et bilde publisert av James Phelps (@jamesphelps_pictures)

«En liten familiegjenforening.. Og Tom. Hyggelig kveld med gjengen,» skrev Fred under Instagram-bildet.

Beholdt kontakten

Det var i 2011 at den siste filmen, «Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 2», kom ut.

Tom Felton og Rupert Grint har aldri lagt skjul på sitt gode vennskap, og under premieren av filmen «Rise of the Planet of the Apes» for noen år siden, stilte Grint i en skjorte med påskriften: «Jeg elsker Tom Felton.»

Det var Daniel Radcliffe (27) som hadde hovedrollen som Harry Potter, mens Emma Watson (26) spilte hans søte venninne Hermine.

Mens Daniel, Emma og Rupert var bestevenner i de åtte filmene, har ikke trioen like mye kontakt i dag.

- Mange tror at Emma, Rupert og jeg er bestevenner og møtes hele tiden. Sannheten er at jeg og Emma møtes hele tiden, mens jeg og Rupert aldri sees, har Radcliffe avslørt til Daily Mail.

BESTEVENNER PÅ FILM: Daniel Radcliffe som Harry Potter (t.v), Emma Watson som Hermine og Rupert Grint som Ron. Foto: All Over Press
BESTEVENNER PÅ FILM: Daniel Radcliffe som Harry Potter (t.v), Emma Watson som Hermine og Rupert Grint som Ron. Foto: All Over Press Vis mer

LES OGSÅ: - Truer med å boikotte Grammy Awards

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer