Se den nye Ylvis-videoen

Komikerduoen lanserer ny oppfølger til «The Fox».

NY VIDEO: Denne uken slapp Ylvisbrødrene låten og musikkvideoen "Old Friends".  Foto: Skjermdump
NY VIDEO: Denne uken slapp Ylvisbrødrene låten og musikkvideoen "Old Friends". Foto: Skjermdump Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: De populære brødrene Bård (33) og Vegard Ylvisåker (36) er for tiden aktuelle i TVNorge-programmet «I kveld med Ylvis Live». 

Komikerduoen en kjent for sine morsomme sketsjer, spøker og har gjort stor suksess med flere av sine egne låter - ofte med humoristiske budskap. 

Tirsdag denne uken, under sesongens tredje program, slapp Bård og Vegard låten «Old Friends» med musikkvideo. 

Det er brødrene selv som har skrevet låten i samarbeid med tekstforfatter Christian Løchstøer, mens Even Ormstad har produsert låten. 

Se musikkvideoen til «Old Friends» her:

Stor suksess

I 2014 ble Bergensbrødrene verdenskjente etter de slapp låten og musikkvideoen «The Fox». I skrivende stund har musikkvideoen rundet over 500 millioner klikk på YouTube.

Etter at suksessen tok seg opp, fikk USA øynene opp for de to komikerne, og kort tid etter videoslipp ble brødrene invitert til talkshow-dronningen Ellen DeGeneres og til å opptre live på iHeartradio Music Festival i Las Vegas.

Saken fortsetter under bildet

AKTUELLE: Bård og Vegard Ylvisåker er aktuelle med sin femte sesong av "I kveld med Ylvis". Her sammen med makkeren Calle Hellevang-Larsen. Foto: TVNorge
AKTUELLE: Bård og Vegard Ylvisåker er aktuelle med sin femte sesong av "I kveld med Ylvis". Her sammen med makkeren Calle Hellevang-Larsen. Foto: TVNorge Vis mer

Populariteten har brakt med seg flere gode minner, for eksempel da de i fjor satt ved siden av fotballhelten David Beckham (40) under en basketballkamp på arenaen Staples Center i Los Angeles.

I etterkant av kampen gikk bildene av de norske brødrene sammen med Beckham verden rundt. I fjor snakket Seoghør.no med guttene om stjernemøtet. 

- Vi snakket litt med ham. Han er en lun og underfundig type, med litt mørk humor. En varm fyr, sa Vegard til Seoghør.no.

Se intervjuet med Ylvisbrødrene her:

LES OGSÅ: Sjekk Ylvis' pinlige selfie-konkurranse

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer