Se den gripende talen som rørte Kjendis-Norge

- Jeg tror også alle av dere sliter litt av og til, sa Lene Marlin under Kjendisgallaen. Nå kan du se talen i sin helhet.

SEOGHØR.NO: Da Se og Hør Kjendisgalla ble avholdt på Chat Noir i Oslo mandag kveld, var artist Lene Marlin (33) blant dem som mottok pris - for sin åpenhet om selvmordsforsøk.

Og da Lene Marlin inntok scenen på Chat Noir for å takke for prisen, rørte hun publikum i den fullsatte salen.

33-åringen snakket med tydelig og selvsikker stemme, men det var ikke tvil om at talen var svært følelsesladet for den vanligvis så private artisten.

- Dette må vi ikke tie om. Vi må innse at det perfekte livet ikke eksisterer. Jeg har kjempet i noen år, og endelig kommet ut på den andre siden, sier Lene Marlin åpenhjertig.

Se hele den sterke takketalen til Lene Marlin øverst i saken!

STOLT: Lene Marlins forlovede, skuespiller Kåre Conradi, var blant dem som hyllet «årets forbilde»-vinneren. Han fortalte til Seoghør.no at han synes det er stort å være sammen med henne. Foto: Se og Hør
STOLT: Lene Marlins forlovede, skuespiller Kåre Conradi, var blant dem som hyllet «årets forbilde»-vinneren. Han fortalte til Seoghør.no at han synes det er stort å være sammen med henne. Foto: Se og Hør Vis mer

Saken fortsetter under bildet.

Fikk salen til å juble

Hun benyttet også anledningen til å komme med en oppfordring til den feststemte forsamlingen, som hyllet henne med både trampeklapp, jubel og velplassert latter under takketalen.

- Selv om det er mørkt og vanskelig kan det bli bedre. Jeg har fått tilbakemeldinger fra 12-13 åringer til folk over 80 år. Jeg tror også alle av dere sliter litt av og til. La oss bli flinkere til å snakke om de alvorlige temaene, uttalte hun.

PRISDRYSS: Lene Marlin sammen med Thomas Giertsen, som mottok «Wenche Foss' ærespris», og Se og Hørs sjefredaktør Ellen Arnstad, på Kjendisgallaen mandag. Foto: Se og Hør
PRISDRYSS: Lene Marlin sammen med Thomas Giertsen, som mottok «Wenche Foss' ærespris», og Se og Hørs sjefredaktør Ellen Arnstad, på Kjendisgallaen mandag. Foto: Se og Hør Vis mer

Tidligere i høst fortalte Lene Marlin åpenhjertig i en Aftenposten-kronikk om at hun som ung forsøkte å ta sitt eget liv.

Responsen Lene Marlin har fått etter kronikken har vært overveldende, og det var liten tvil hos juryen om at hun fortjente prisen «Årets forbilde» under kjendisgallaen.

Hun fikk løftet et tabubelagt emne fram i offentligheten, og hun ble tildelt «Åpenhetsprisen» av organisasjonen Mental Helse for å bidra til å fjerne stigmatisering knyttet til selvmord.

Men først og fremst ble hun møtt av en overstrømmende takknemlighet fra mennesker i samme situasjon. De følte at det ble lettere å snakke med noen, lettere å søke hjelp, lettere å finne håp. Lettere å velge livet, lyder det blant annet i juryens begrunnelse.

LES OGSÅ: Ble sparket to timer etter lydopptaket

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.