FORVANDLING: Filmkjekkasen ble regnet som en av de kjekkste skuespillerne som nærmer seg sine første 50 år - men nå ser det dessverre ut som han nærmer seg 60 (t.v.).
FORVANDLING: Filmkjekkasen ble regnet som en av de kjekkste skuespillerne som nærmer seg sine første 50 år - men nå ser det dessverre ut som han nærmer seg 60 (t.v.).Vis mer

Se den forvandlingen

«Notting Hill»-kjekkasen ser plutselig ut som han er 60 år...

SEHER.NO:  Den britiske skuespilleren Hugh Grant (49) blir gjerne sett på som en av de kjekkeste skuespillerne som nærmer seg sine første 50 år - men nå ser det dessverre mer ut som om han nærmer seg 60.

Kvinner verden over har latt seg sjarmere av Hughs sarkastiske humor og «gutteaktig»-sjarme. Men da han ankom en golfturnering i Irland onsdag, var det ikke mye gutteaktig over skuespilleren lenger - han så nemlig svært gammel og sliten ut.

Men poser under øynene, og en hårmanke som har startet å gråne i vikene, var det ikke mye Hollywood-glamour over den tidligere kjekkasen.

Golfturneringen var en veldedig tilsetning, og superstjerner som Michael Douglas, Samuel L. Jackson og Tiger Woods deltok også.

Skuespillerne viste frem sine golfferdigheter mot profesjonelle spillere, som Woods.

«Did You Hear About the Morgans?»-stjernen har enda ikke slått seg til ro, og mange har spekulert i hvorfor, men tidligere i år avslørte Grant at det er hans golfavhengighet som setter en stopper for eventuelle forhold.

- Når du forteller en kvinne at du spiller golf, himler hun med øynene. Jeg får dårlig samvittighet på grunn av golfavhengigheten min. Når du bruker fritiden din til å lese bøker om putting, eller når du tar deg selv i å sitte og glo på saktefilm om golfslag på YouTube, da vet du at du har et problem forteller Hugh til australske NW.

Bli fan av Seher.no på Facebook her.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Sjekk den sminketabben!