Se den forvandlingen!

Skuespilleren Amanda Bynes har droppet det søte Disney-imaget. Se video!

SEOGHØR.NO: Den tidligere tenåringsstjernen Amanda Bynes (26) overrasker fansen på nytt. Tidligere i år gikk fansen av hengslene da Bynes viste frem sin siste piercing, men nå har skuespilleren tatt det hele et skritt lenger.

Også denne gang har Amanda valgt å bruke Twitter til å vise frem sitt nye jeg. På bildet, som ble lagt ut på søndag, ser man at Bynes for lengst har lagt til side sitt gamle Disney-image. 

Det tidligere tenåringsidolet har på bildet på seg en rød lue, piercing i kjaken og er kraftig sminket. Bynes, ser i følge magasinet People, mer ut som en dårlig kopi av Nicki Minaj (30) enn det som skulle være en vellykket makeover.

Det har vært stille rundt skuespilleren siden hun flyttet til New York i fjor høst, etter at hun gjentatte ganger hadde havnet i medienes søkelys etter merkelig oppførsel.

Bynes, som er kjent fra blant annet TV-serien «What I Like About You» og filmen «Hairspray», havnet flere ganger i klammeri med politiet på grunn av villmannskjøring og tyveri
 
Den mest bisarre episoden skjedde nok i november i fjor, da bladet In Touch meldte at Bynes hadde gått rundt på et solstudio i New York kun iført svømmebriller.

I et intervju med bladet US Weekly svarte hun syrlig:

- Jeg har ikke mentale problemer. Jeg går ikke rundt naken offentlig. Jeg er en 26 år gammel pensjonert multimillionær. Vær så snill å respektere mitt privatliv.

LES OGSÅ:   Her klikker hun på fotografen