Kardashian-Jenner-familien:

Se den ekstreme forvandlingen til Kardashian-søstrene

Det er ingen tvil om at «Keeping up with the kardashians»-stjernene har forandret seg opp gjennom årene.

FORANDRING: Hele Kardashian-familien har forandret seg de siste årene. De har alle vært åpne om inngrep og endringer på kroppen. Foto: NTB Scanpix
FORANDRING: Hele Kardashian-familien har forandret seg de siste årene. De har alle vært åpne om inngrep og endringer på kroppen. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

(Se og Hør): TV-serien «Keeping Up With The Kardashians» gjorde søstrene Khloé Kardashian (33), Kim Kardashian (37), Kourtney Kardashian (38), Kylie Jenner (20) og Kendall Jenner (22) berømt over hele verden.

Gjennom den verdenskjente TV-serien, som hadde premiere i 2007, følger man livene til Kardashian-Jenner-familien gjennom oppturene og nedturene de går gjennom i hverdagen.

Søstrene har brettet ut livet sitt på både sosiale medier og TV-skjermen i flere år, og flere av dem har gjort drastiske endringer på utseendet sitt i årenes løp.

Det er en grunn til at de ser ut som de gjør. De styrtrike jentene benytter seg regelmessig av svindyre skjønnhetsbehandlinger, har personlige stylister og stresser ned med deilige spa-opphold.

Ble nektet flere operasjoner

Kim Kardashian (37) er en verdenskjent TV-personlighet, forretningskvinne, modell og skuespiller. Hun er gift med rapperen Kanye West (40) og sammen har de barna North (4), Saint (2) og Chicago West.

37-åringen ble nylig mamma til sitt tredje barn Chicago gjennom surrogati.

37-åringen har flere ganger vært utsatt for rykter om kirurgiske operasjoner gjennom tidene og har benektet mye av det, men det er likevel tydelig at hun har brukt årevis på å perfeksjonere utseendet sitt.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer