Kardashian-Jenner-familien:

Se den ekstreme forvandlingen til Kardashian-søstrene

Det er ingen tvil om at «Keeping up with the kardashians»-stjernene har forandret seg opp gjennom årene.

FORANDRING: Hele Kardashian-familien har forandret seg de siste årene. De har alle vært åpne om inngrep og endringer på kroppen. Foto: NTB Scanpix
FORANDRING: Hele Kardashian-familien har forandret seg de siste årene. De har alle vært åpne om inngrep og endringer på kroppen. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

(Se og Hør): TV-serien «Keeping Up With The Kardashians» gjorde søstrene Khloé Kardashian (33), Kim Kardashian (37), Kourtney Kardashian (38), Kylie Jenner (20) og Kendall Jenner (22) berømt over hele verden.

Gjennom den verdenskjente TV-serien, som hadde premiere i 2007, følger man livene til Kardashian-Jenner-familien gjennom oppturene og nedturene de går gjennom i hverdagen.

Søstrene har brettet ut livet sitt på både sosiale medier og TV-skjermen i flere år, og flere av dem har gjort drastiske endringer på utseendet sitt i årenes løp.

Det er en grunn til at de ser ut som de gjør. De styrtrike jentene benytter seg regelmessig av svindyre skjønnhetsbehandlinger, har personlige stylister og stresser ned med deilige spa-opphold.

SNART TI ÅR SIDEN: Robert, Kourtney, Kim og Khloé Kardashian avbildet med halvsøstrene Kendall og Kylie Jenner i mai 2008. Flere av dem har endret utseende drastisk de ti siste årene - og det skyldes ikke bare at de er blitt eldre. Foto: AP/ NTB scanpix
SNART TI ÅR SIDEN: Robert, Kourtney, Kim og Khloé Kardashian avbildet med halvsøstrene Kendall og Kylie Jenner i mai 2008. Flere av dem har endret utseende drastisk de ti siste årene - og det skyldes ikke bare at de er blitt eldre. Foto: AP/ NTB scanpix Vis mer

Ble nektet flere operasjoner

Kim Kardashian (37) er en verdenskjent TV-personlighet, forretningskvinne, modell og skuespiller. Hun er gift med rapperen Kanye West (40) og sammen har de barna North (4), Saint (2) og Chicago West.

37-åringen ble nylig mamma til sitt tredje barn Chicago gjennom surrogati.

EKSTREM FORVANDLING: Det er ikke til å stikke under stol at Kim Kardashian har forandret seg siden TV-seriens oppstart i 2007. Foto: NTB Scanpix
EKSTREM FORVANDLING: Det er ikke til å stikke under stol at Kim Kardashian har forandret seg siden TV-seriens oppstart i 2007. Foto: NTB Scanpix Vis mer

37-åringen har flere ganger vært utsatt for rykter om kirurgiske operasjoner gjennom tidene og har benektet mye av det, men det er likevel tydelig at hun har brukt årevis på å perfeksjonere utseendet sitt.

Det legger man merke til hvis man studerer bilder av Kim fra da hun først ble kjent i 2006, og frem til nå.

Stjernen har tidligere vært åpen om sin bruk av botox, og har uttalt at hun ikke har noe i mot å fikse på utseendet sitt.

Før Kim skulle gifte seg med Kanye, skal hun ha fått streng beskjed om at hun ikke skal fikse mer på utseendet sitt. Rapperen har nemlig gode grunner til å være skeptisk til skjønnhetsinngrep, da moren hans Donda West døde under en plastisk operasjon i 2007.

I 2007: Kim Kardashian under en tv-opptreden i nove,ber 2007. Foto: AP/ NTB scanpix
I 2007: Kim Kardashian under en tv-opptreden i nove,ber 2007. Foto: AP/ NTB scanpix Vis mer

Liker det naturlige

Kourtney Kardashian (38) har de tre barna Reign (3), Penelope (5) og Mason (8) sammen med ekskjæresten Scott Disick (34).

Selv om 38-åringen er mor til tre, ser hun fantastisk ut og hun har aldri lagt skjul på at hun liker det naturlige, og at hun tar sterk avstand fra botox for å stramme opp ansiktet.

LITEN FORANDRING: Den eldste av søstrene er svært lik seg selv som hun var i tidlige sesonger av realityserien. Foto: NTB Scanpix
LITEN FORANDRING: Den eldste av søstrene er svært lik seg selv som hun var i tidlige sesonger av realityserien. Foto: NTB Scanpix Vis mer

De siste årene har stjernen blitt svært opptatt av trening, hva hun får i seg av mat, og er veldig opptatt av å spise organisk. Kourtney har ikke forandret seg stort opp gjennom årene, men hun har tidligere avslørt at hun har tatt silikon i brystene, men at hun angret i ettertid.

Kourtney valgte å legge seg under kniven da hun var 21 år gammel for å forstørre brystene, men 16 år senere forstår hun seg ikke hvorfor hun gjorde det.

- Jeg skulle ønske jeg aldri gjorde det. Jeg hadde flotte pupper. Nå må jeg fikse dem igjen på et tidspunkt, sa trebarnsmoren ifølge Contactmusic.

- Jeg så helt gal ut

Khloé Kardashian (33) har hatt en ekstrem forvandling i årenes løp, og det kommer først og fremst av den drastiske vektnedgangen. På et tidspunkt trente stjernen fem ganger i uka.

VEKTNEDGANG: Khloé har vært åpen om sitt strenge treningsregime. Foto: NTB Scanpix
VEKTNEDGANG: Khloé har vært åpen om sitt strenge treningsregime. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Khloe er for tiden gravid og venter sitt første barn sammen med kjæresten og basketballspilleren Tristan Thompson (26).

I 2016 konfronterte søstrene Kourtney og Kim, Khloé med at fjeset hennes så annerledes ut, men da de spurte om hun hadde fikset på noe, benektet Khloé dette tvert, meldte Daily Mail.

Men under showet hennes, «Kocktails With Khloe», innrømmet derimot realitystjernen det mange lenge hadde mistenkt - at hun har benyttet seg av «fillere» i ansiktet.

I en samtale med plastisk kirurg, Dr. Terry Dubrow, forklarte Khloé at det kosmetiske inngrepet gjorde at fjeset hennes endret seg på en lite flatterende måte.

MISFORNØYD: Det er denne perioden i 2015 Khloe siktet til når hun mente at ansiktet hennes ikke så bra ut. Hun la skylden på mislykket bruk av fillere. Foto: NTB Scanpix
MISFORNØYD: Det er denne perioden i 2015 Khloe siktet til når hun mente at ansiktet hennes ikke så bra ut. Hun la skylden på mislykket bruk av fillere. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Det funket ikke for meg. Jeg så helt gal ut, og jeg tror fremdeles noen av effektene sitter igjen selv om jeg prøvde å få det fjernet tre ganger etterpå, fortalte hun, ifølge nettstedet.

Khloé fikk alt fjernet og var livredd for å prøve det igjen.

DEN GANG DA: Khloé Kardashian avbildet på et arrangement for McDonald's sommeren 2008. Foto: AP/ NTB scanpix
DEN GANG DA: Khloé Kardashian avbildet på et arrangement for McDonald's sommeren 2008. Foto: AP/ NTB scanpix Vis mer

Var usikker på leppene sine

Den yngste søsteren i flokken, Kylie Jenner (20) var kun ni år da hun debuterte i TV-serien «Keeping Up With The Kardashians».

Siden den gang har hun blitt en makeup-guru for jenter verden over, og eier sitt eget sminkemerke under navnet Kylie Cosmetics, som er verdt flere millioner dollar. ​

20-åringen fikk nylig sitt første barn Stormi Webster sammen med kjæresten Travis Scott (25), etter å ha skjult hele graviditeten for omverdenen.

USIKKERHET: Kylie har forandret seg stort de siste årene, og legger ikke skjul på at hun har forstørret leppene. Foto: NTB Scanpix
USIKKERHET: Kylie har forandret seg stort de siste årene, og legger ikke skjul på at hun har forstørret leppene. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Til tross for Kylies ekstreme forvandling har 20-åringen kun innrømmet at hun har tatt såkalte «fillers» i leppene. Spekulasjonene har vært mange om hun har fikset på rumpa og brystene, men dette har hun tidligere benektet.

​Kylie er den av søstrene som ukentlig skaper store overskrifter, og hun har også hatt sin egen realityserie «Life Of Kylie».

I 2012: Kendall og Kylie Jenner avbildet på en restaurantåpning i New York i 2012, da begge var tenåringer. Foto: NTB scanpix
I 2012: Kendall og Kylie Jenner avbildet på en restaurantåpning i New York i 2012, da begge var tenåringer. Foto: NTB scanpix Vis mer

I en av episodene til i serien, avslørte 20-åringen at hun lenge var usikker på grunn av leppene sine.

- Da jeg var 15 følte jeg meg veldig usikker på grunn av leppene mine. Jeg hadde skikkelig små lepper, fortalte hun åpenhjertig i sitt eget program.

Ifølge People kom det frem at hun først begynte å tegne leppene sine større, før hun senere tok den store avgjørelsen med å gjøre de fysisk større ved injeksjoner.

Modellen i familien

​Supermodellen Kendall Jenner (22) var kun 13 år da hun viste seg for første gang i TV-serien «Keeping Up With The Kardashians».

Det tok ikke lang tid før den daværende tenåringen skaffet seg modellkontrakt, og nå er hun blitt en av verdens fremste modeller.

SEG SELV LIK: Kendall Jenner har vært svært lik seg selv de siste årene. Foto: NTB Scanpix
SEG SELV LIK: Kendall Jenner har vært svært lik seg selv de siste årene. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Kendall skal ifølge nettstedet Forbes ha vært en av de best betalte modellene i 2016 og tjente opp til 7 millioner dollar takket være hennes arbeid med merket Victoria's Secret.

21-åringen er kanskje den av søstrene som har endret seg minst gjennom årene, og supermodellen har blitt både et stil- og kjendisikon for jenter over hele verden. Kendall har blant annet prydet omtrent alt av catwalker og magasinforsider.

LES OGSÅ: ​​​Se Samanthas rørende hyllest til skiskytter-forloveden

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer