Se den avslørende kjolen!

Men "Girls Aloud"-stjernen hevder hun har dårlig selvtillit...

TOK PUSTEN FRA ALLE: Sarah Harding tok pusten fra alle da hun ankom premieren til filmen "St Trian`s 2: The Lengend Og Fritton`s Gold". Foto: Stella Pictures
TOK PUSTEN FRA ALLE: Sarah Harding tok pusten fra alle da hun ankom premieren til filmen "St Trian`s 2: The Lengend Og Fritton`s Gold". Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Se flere bilder av Sarah i kjole nederst i saken!

SEHER.NO:
 "Girls Aloud"-stjernen Sarah Harding (27) hevder hun har dårlig selvtillit, men ut i fra de nye avslørende bildene å dømme, kan man ikke se noen grunn til det.

Etter å ha fått en rolle i filmen "St Trian`s 2: The Lengend Og Fritton`s Gold", har Sarah Harding utviklet seg fra sanger til skuespiller. Og da hun ankom premieren så hum minst like flott ut som hvilken som helt "Hollywood"-stjerne.

Harding tok pusten fra alle da hun ankom, men avslørte at selvtilliten ikke er helt på topp.

- Jeg kan nok virke selvsikker når jeg står på scenen, men det er bare en maske, forteller Harding til Cosmopolitan.

Sangerinnen avslører også at hun sliter med ADHD og multi-personligheter.

- Jeg har flere personligheter, noen ganger er jeg svært stille og noen ganger er jeg svært pratsom. Da jeg var liten hadde jeg ADHD, og jeg tror jeg har det fremdeles. Jeg kan bli veldig hyper, forteller hun.

Heldigvis for Sarah, har hun funnet noe som hjelper.

- Jeg blir sterkere av å stå i rampelyset, foran andre mennesker.

Se bildene av sangerinnens flotte kjole!

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected] , ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Det var pinlig å kysse ham


Se flere bilder av Sarah i kjole her!

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer