KARRIERE NUMMER TO: Ved siden av skikarrieren har Therese Johaug flere ganger stilt opp som modell. Nå pryder hun forsiden til Eger Magasinet. Foto: Fred Jonny / Eger Magasin
KARRIERE NUMMER TO: Ved siden av skikarrieren har Therese Johaug flere ganger stilt opp som modell. Nå pryder hun forsiden til Eger Magasinet. Foto: Fred Jonny / Eger Magasin Vis mer

Se de nye modellbildene av Therese Johaug

Skidronningen viser seg fram for Eger Magasinet.

Publisert

SEOGHØR.NO: I tillegg til å være en av verdens for tiden mest suksessrike skiløpere, er også Therese Johaug (26) moteinteressert.

FORSIDEPIKE: Slik ser forsiden av bladet ut. Foto: Fred Jonny/EGER Magasinet
FORSIDEPIKE: Slik ser forsiden av bladet ut. Foto: Fred Jonny/EGER Magasinet Vis mer

Flere ganger har hun fått vist seg fram som modell, og nå pryder hun forsiden til den nyeste utgaven av Eger Magasinet.

26-åringen er blitt motehusets ansikt utad, og gir et åpenhjertig intervju med bladet.

– Siste sesong var helt fantastisk, og høydepunktet var selvfølgelig VM i Falun. Det er først nå at jeg har begynt å skjønne hvor stort det egentlig var. Å vinne tre gull var rett og slett en drøm, men ingenting kommer av seg selv, sier Johaug til magasinet.

Se de ferdige bildene og bilder fra fotoshooten her:


I november bekreftet jenta fra Dalsbygda at hun hadde blitt sammen med roeren Nils Jakob Hoff. De to viste seg sammen for første gang denne uken, da «Top Gear» arrangerte show i Holmenkollen.

- Det var en annen type konkurranse enn det jeg er vant til, men det var artig. Jeg har aldri kjørt et løp med så mye motorstøy rundt meg, sa Johaug til Seoghør.no.

Selv har skiesset holdt seg unna den store dramatikken bak rattet.

- Jeg har ingen dramatiske hendelser med bil, det har gått fint for seg hele tiden jeg har hatt førerkortet, så det er veldig bra.


Video: Therese Johaug og Nils Jakob Hoff viste seg for første gang sammen:


Seoghør.no møtte Johaug før ski-VM i Falun, da hun stod modell for motehuset. Der avslørte hun at hun bruker modelljobbingen som avkobling mellom viktige løp og tunge treningsøkter.

– Det gir meg et annet fokus oger en viktig avkobling i et liv som lett kan bli noe treningsintensivt og ensformig innimellom. Jeg tror det har vært avgjørende for meg å ha en interesse utenom langrennssporet, sa hun til Seoghør.no.

Hun legger ikke skjul på at hun gjerne fortsetter med en karriere innen mote på fulltid, den dagen hun legger skiene på hylla.

- Jeg håper å utvikle hanskemerket mitt og å fortsette samarbeidet mitt med blant annet Eger  . Jeg kjenner at dette gir meg inspirasjon også til å prestere i skisporet.

Video: Therese Johaug på fotoshoot:


LES OGSÅ: - Dette er blitt en viktig del av livet mitt

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer