Se de nye «Downton Abbey»-stjernene

Tre nye kjekkaser klare for den populære britiske serien.

NY SESONG: Om noen få måneder er det klart for en ny sesong av «Downton Abbey». Foto: Stella Pictures
NY SESONG: Om noen få måneder er det klart for en ny sesong av «Downton Abbey». Foto: Stella Pictures Vis mer
SEOGHØR.NO: Den populære britiske TV-serien «Downton Abbey» - som her til lands sendes på NRK - er snart klar for en ny sesong.

Når Matthew Crawley ble skrevet ut av serien mistet «Downton Abbey» mange kjekkaspoeng, men nå har produsentene disket opp med flere godbiter til seriens kvinnelige publikum.

Sesongpremieren er fremdeles flere måneder unna, men allerede nå har produksjonen frigitt navnene på skuespillerene som skal ta fatt på de tre nye karakterene Lord Anthony Gillingham, Charles Blake og Jack Ross.

Skuespiller Tom Cullen skal i sesong fire spille rollen som Lord Anthony, en potensiell kjæreste for Lady Mary og venn av Crawley-familien. Tom forteller til avisen Daily Mail om hvordan det var å tre inn i «Downton Abbey»-universet.

- Det var utrolig skummelt. Jeg kom på settet og det var en utrolig rar opplevelse. Det var som å tre inn i en drøm. Det å se alle disse levende karakterene gå rundt meg, uten at jeg helt visste hva jeg skulle gjøre. Det var veldig rart, sier Cullen til avisen.

Den neste som har fått en rolle i serien er Julien Ovenden. Han skal spille karakteren Charles Blake. Ovenden har tidligere spilt i flere forskjellige mindre TV-serier i England.

Siste mann inn er jazz-sangeren Jack Ross, spilt av Gary Carr. Hans rollefigur vil gjøre et positivt inntrykk på Lady Mary, Lady Rose og Lady Rosamund. 

- Han er på en måte den tidens kjendis. Han er selvsikker og er veldig sjarmerende, forteller Carr om sin rollefigur til Daily Mail.

Skuespillerene Siobhan Finneran og Dan Stevens er to av skuespilleren som ikke kommer til å være med i sesong fire av den populære serien.

LES OGSÅ:    «Downton Abbey» kommer tilbake