Se de norske kjendisenes egne feriebilder

Hvem har lagt sommerferien til eksotiske strøk, og hvem ferierer på hytta? Få med deg blinkskuddene her!

FERIE I ALLE VERDENSHJØRNER: Katarina Flatland, Stian Blipp og kjæresten Jamina Iversen, ekteparet Thomas Gullestad og Jenny Skavlan, og Sophie Elise Isachsen har lagt sommerferien på vidt forskjellige steder. Foto: Geir Egil Skog, Andreas Fadum/ Se og Hør
FERIE I ALLE VERDENSHJØRNER: Katarina Flatland, Stian Blipp og kjæresten Jamina Iversen, ekteparet Thomas Gullestad og Jenny Skavlan, og Sophie Elise Isachsen har lagt sommerferien på vidt forskjellige steder. Foto: Geir Egil Skog, Andreas Fadum/ Se og Hør Vis mer

SEOGHØR.NO: Vi er godt og vel inne i den siste halvdelen av sommeren, og både kjendiser og andre har fått nyte noen etterlengtede dager med sommerferie.

Tidligere i sommer fortalte TV-profil Ida Fladen (30)Instagram at hun og kjæresten Anders Opdahl la ferien sin til Bali.

Starten på ferien ble imidlertid ikke like behagelig som paret sikkert hadde ønsket seg. Anders startet nemlig reisen med å finne ut at passet hans ikke var gyldig - da de allerede hadde ankommet flyplassen.

Heldigvis løste problemet seg relativt raskt, slik at de kunne kose seg på Bali sammen.

- Kjæresten min kom etter litt over et døgn, så det ordnet seg, sa hun til Seoghør.no i juni.

Saken fortsetter nedenfor.

Strandliv med kjæresten

Ida Fladen er ikke alene om å ha lagt ferien til varmere og mer eksotiske strøk.

Til høsten er Stian Blipp (26) aktuell i musikalen «Singin' in the Rain» på Folketeateret i Oslo sammen med Atle Pettersen (26). Premieren er 2. september, og den populære bergenseren lader batteriene på Bahamas i Karibien.

Stian Blipp har delt en rekke bilder på sin åpne Instagram-profil fra ferieparadiset. Av bildene fremgår det at Blipp og kjæresten Jamina Iversen også er sammen med en venn eller to på turen.

Nede og hilser på tjommiene mine, Sting og Ray.

Et bilde publisert av @stianblipp

Saken fortsetter nedenfor.

Ekkelt møte på Ibiza

Toppblogger Sophie Elise Isachsen (21) har også kost seg med ferie i utlandet denne sommeren.

Forrige uke skapte hun overskrifter etter at hun ble lagt inn på Oslo universitetssykehus, Ullevål med høy feber og en infeksjon i kroppen.

Før den tid nøt hun derimot livet på middelhavsøya Ibiza sammen med venner. Også Isachsen har delt et innblikk i ferien sin med de mange følgerne sine på Instagram.

Jeg elsker Ibiza

Et bilde publisert av Sophie Elise (@sophieeliseblogg)

Saken fortsetter nedenfor.

Imidlertid ble det ikke bare sus og dus for Sophie Elise på Ibiza. I et blogginnlegg fortalte 21-åringen at hun ble utsatt for en ubehagelig opplevelse ved bassengkanten.

En ukjent mann skal nemlig ha blitt altfor pågående etter at han insisterte på å spandere champagne på henne:

«Han hadde en hånd på låret mitt, kysset meg på halsen og jeg prøvde å komme meg unna og begynte med at jeg har kjæreste og hele den pakka der, dere vet jo. Og da ropte han «so you just drink my champagne and then you're like this!?» ut over hele bassenget og jeg bare «øøøh...», så jeg ble skikkelig klein, samlet sammen tingene mine og småjogget bort derfra» skrev Isachsen i blogginnlegget.

Ibiza

Et bilde publisert av Sophie Elise (@sophieeliseblogg)

Saken fortsetter nedenfor.

Ferie som ferske foreldre

Det profilerte ekteparet Jenny Skavlan (30) og Thomas «Fingern» Gullestad (35) har foreløpig holdt seg i mer hjemlige trakter, ifølge profilene deres på sosiale medier.

Paret, som giftet seg i april 2014, ble foreldre til datteren Åse for snart tre måneder siden. Med et lite spedbarn i familien har de relativt nybakte foreldrene foreløpig slappet av med koselig hytteliv.

Saken fortsetter nedenfor.

Nybakte foreldre bruker enhver anledning til å sove, også når feriebildene skal tas. #nailedit

Et bilde publisert av Jenny Skavlan (@jennyskavlan)

På Snapchat har Jenny Skavlan moret følgerne sine med videosnutter av ektemannen som trener, mens hun selv tar det med ro. Thomas Gullestad er aktuell som krigshelten Jan Baalsrud i filmen «Den tolvte mann», en rolle han måtte gå ned 15 kilo for.

Selv om det ekstreme slankeprosjektet nå er fullført, må nok «Fingern» sørge for å holde seg i form gjennom sommerferien også. På Universals sommerfest i juni sa han til Seoghør.no at filmen ikke er ferdig innspilt ennå.

Saken fortsetter nedenfor.

Jeg fortsetter å gjøre mitt mot global oppvarming veldig snart! Skal bare gjøre dette først.

Et bilde publisert av Thomas Gullestad (@fingern)

Eksotisk i nord

TV 2-programleder Katarina Flatland (27) er travelt opptatt med innspillingen av høstens sesong av «Jakten på kjærligheten» i disse dager.

Før opptakene begynte, koste hun seg derimot på ferie i Lofoten sammen med familien og forloveden Harald Meling Dobloug (27). Paret forlovet seg under en ferietur til New York i april.

Dagens største fangst på MS Ylajali ble fanget av Svolværs nye fiskertalent #5,2kg

Et bilde publisert av Katarina Flatland (@katarinaflatland)

Takk for nå, Lofoten @haraldmd

Et bilde publisert av Katarina Flatland (@katarinaflatland)

På den åpne Instagram-profilen til Katarina fremgår det at både pappa Hallvard Flatland, mamma Anne-Lise og søsteren Bettina med kjæreste var med på turen til Nord-Norge. TV-profilen har blant annet delt bilder av at hun fisker torsk fra en båt, og fra sightseeing på Trollfjorden.

LES OGSÅ: - Dette er karakterdrap