HOLDT HENDER: Kate Winslet og hennes nye kjæreste, modellen Louis Dowler. Foto: All Over Press
HOLDT HENDER: Kate Winslet og hennes nye kjæreste, modellen Louis Dowler. Foto: All Over Press Vis mer

Se, de holder hender!

- Dette er et klart tegn på at hun har funnet kjærligheten igjen...

SEHER.NO: «Revolutionary Road»-stjernen Kate Winslet (34) har er ny mann i sitt liv.

Den britiske skuespillerinnen viste seg offentlig, hånd-i-hånd, med sin nye modellkjæreste Louis Dowler for første gang i helgen. Dette er et klart tegn på at hun har funnet kjærligheten igjen - og lagt sitt tidligere ekteskap bak seg, skriver Hello Magazine.

Paret nøt en kveld ute sammen i Mayfair, i England, på nattklubben Mahiki. Winslet var kledd i en liten svart kjole, med håret løst oppsatt i en hestehale. Hun smilte, og så forelsket på Louis - på kvelden som var deres første offentlige kveld sammen ute.

Hennes utvalgte, Louis, er en ettertraktet modell i England, og har vært å se i kampanjer for blant annet Burberry, Paul Smith og Paco Rabanne. De sies å ha vært uadskillige siden de møttes gjennom felles venner på en fest. De har tidligere blitt sett sammen på sykkeltur.

- De har det veldig bra sammen. Det er tidlig i forholdet, men de nyter hverandres selskap, sier en kilde til News of the World.

34-åringens romanse med Louis kom bare fire måneder etter Kate annonserte at hun og hennes tidligere ektemann Sam Mendes hadde gått hvert til sitt - etter nesten syv års ekteskap.

Hun har også vært gift med Jim Treapleton fra 1998 til 2001. Sammen har de datteren Mia Honey (9). Kate om Sam har sønnen Joe (6).

Bli fan av Seher.no på Facebook her.

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.
 
LES OGSÅ: - Hun freaket ut under sex-scenene