Se, de har helt lik kjole!

Hun bruker høye hæler og går nå også i like kjoler som mamma. Denne tre år gamle jenta er ikke helt som alle andre barn...

LIKE KJOLER: Katie Holmes og Suri Cruise forlot et dansestudio i Los Angeles, i helt like røde kjoler. Foto: All Over Press
LIKE KJOLER: Katie Holmes og Suri Cruise forlot et dansestudio i Los Angeles, i helt like røde kjoler. Foto: All Over Press Vis mer
SEHER.NO: Datteren til Katie Holmes (31) og Tom Cruise, Suri (3), er ikke helt som alle andre barn. På tross av sin unge alder, har hun allerede klær som mange voksne ville drømme om å gå med.

Da hun var med mamma på et dansestudio i Los Angeles på onsdag, hadde treåringen og moren tydeligvis latt seg inspirere av hverandre, og hadde på seg helt like røde kjoler. Hvem kopierer hvem mon tro?

Lille Suri Cruise har iløpet av sine beskjedne leveår allerede rukket å bli et moteikon, i hvert fall blant kjendisbarna i Hollywood.Hun er alltid kledd etter siste moten, og mamma Katie klær gjerne datteren sin opp i dyre designerklær.

Lille Suri har flere ganger blitt observert med høyhælte sko og sin egen sminkepung, noe som har skapt en debatt om helseulempene ved dette i media verden over.

Vi belønner gode kjendistips! Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901!

LES OGSÅ: - Suri elsker høye hæler