PÅ FEST: Slik ser det ut når en ny gruppe norske ungdommer sjekker inn på «Paradise Hotel» i TV3s skandaleombruste realityserie. Foto: TV3
PÅ FEST: Slik ser det ut når en ny gruppe norske ungdommer sjekker inn på «Paradise Hotel» i TV3s skandaleombruste realityserie. Foto: TV3 Vis mer

Se de første scenene fra årets «Paradise Hotel»!

- Det ble litt klining allerede første kvelden, sier to av deltakerne til Seher.no. Se video!

Publisert
Se de første bildene fra årets «Paradise Hotel» nederst i artikkelen!

SEHER.NO:
  Den nye sesongen av TV3-serien «Paradise Hotel» spilles for tiden inn i Mexico, og Seher.no kan i dag bringe de første levende bildene fra reality-hotellet.

I en ny promovideo som snart lanseres på kanalen, vises karnevalskledde deltakere som skåler med champagne, jenter som slåss, og et par som kysser.

Og Seher.no kan avsløre at det ikke tok lang tid før deltakerne glemte kameraene og fant tonen på «Paradise Hotel».

- Det ble litt klining første kvelden, sa to av deltakerene til Seher.no da vi møtte dem i Mexico etter at innspillingen hadde startet.

Programleder Triana Iglesias sa i januar at hun følte seg sikker på at flere av deltakerne ville få sansen for hverandre.

- Jentene virker utrolig flotte, og castingen har gjort en veldig god jobb. Jentene kommer nok til å stråle gjennom TV-ruta. 

- Guttene virker veldig sjarmerende. Jeg tror de kan skape mye liv og gleder meg til å bli bedre kjent med dem selv også, sier hun til Seher.no.

Starten på årets «Paradise Hotel»-sesong har vært en berg-og-dalbane av følelser, ifølge Øyvind Skovli i TV3.

- Vi har allerede opplevd mye dramatikk under opptakene, og et par veldige tåreperser. Vennskapsbåndene knyttes fort der inne, men vi har allerede sett et par eksempler på at de av og til brytes like fort, sier han til Seher.no

Foreløpig er det ikke kjent hvilken dato «Paradise Hotel» får premiere.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Vi gleder oss til å møte Paradise-guttene[obj:media:9352]


Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer