Se de første «Kon-Tiki»-bildene

Filmteamet fikk en uventet utfordring da de dro til sjøs.

<strong>EKSKEDISJON:</strong> Pål Sverre Valheim Hagen i rollen som Thor Heyerdahl sammen med sin første kone Liv (spilles av Agnes Kittelsen). Foto: Filmweb
EKSKEDISJON: Pål Sverre Valheim Hagen i rollen som Thor Heyerdahl sammen med sin første kone Liv (spilles av Agnes Kittelsen). Foto: Filmweb Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Se flere bilder fra den nye «Kon-Tiki»-filmen nederst i artikkelen!

SEHER.NO: Ti måneder før filmen om Thor Heyerdahls berømte ekspedisjon over Stillehavet etter planen har premiere, er de første bildene fra innspillingen av «Kon Tiki klare»

Opptakene - som nå er avsluttet - er gjort på seks forskjellige steder, blant annet Maldivene.

Regissørene Joachim Rønning og Espben Sandberg legger ikke skjul på at opptakene til sjøs til tider har vært krevende.

- Selv om Kon-Tiki er det mest ambisiøse norske filmprosjektet noensinne, og at presset noe sånt medfører til tider er tøft, har vi også hatt en sommer med skyfri himmel, hundre soloppganger og solnedganger, og fantastiske mennesker rundt oss, sier Rønning til Seher.no.

Bildene som Seher.no nå kan presentere viser blant annet Pål Sverre Valheim Hagen i rollen som Thor Heyerdahl i London for å presentere sine vitenskapsteorier, og sammen med sin første kone Liv (spilles av Agnes Kittelsen).

I en videoblogg fra innspillingen som er lagt ut på nettstedet YouTube, avslører regissørduoen at en av de største utfordringene til sjøs var å sørge for at «Kon-Tiki» lå rett vei når de skulle filme.

- Vi ønsker å ha horisont i alle bildene, så vi må snu oss hele tiden, og det har vist seg å være en utfordring. Det er verdt det, selv om det utrolig mye kløn, sier de.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Det aller viktigste er å være til stede for Vetle

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer