«Førstegangstjenesten»

Se de første klippene av «Førstegangstjenesten»

Komiker Herman Flesvig er snart klar med en ny sesong av «Førstegangstjenesten».

KOMISK: Herman Flesvig har nok en gang tatt på seg militæruniformen for å spille et mangfold av komiske karakterer i Førstegangstjenesten. Video: NRK Vis mer
Publisert

NRK-profil og komiker Herman Flesvig (28) slo rekorder da han slapp de første episodene av serien «Førstegangstjenesten» på NRK tidligere i år.

Konseptet går ut på at en rekke karakterer, alle spilt av komikeren, skulle i militæret. Det ble en umiddelbar suksess, og til tross for at pandemien sørget for at innspillingen ble utsatt, er nå nye episoder klare for NRK-premiere.

Se nye scener fra neste runde av «Førstegangstjenesten» øverst i saken.

I pilotene ble man kjent med Ahre-Ketil, Ola Halvorsen, Preben Lohrengren og Tanja Laila Gaup. I løpet av de ti nye avsnittene som nå lanseres er det ventet at man blir bedre kjent med den svært karikerte kvartetten.

Premieren er ifølge NRKs nettspiller fredag 2. oktober.

NEKTET TJENESTE: Herman Flesvig gjør stor suksess med NRK-programmet «Førstegangstjenesten», men én detalj hindret komikeren å selv kunne tjenestegjøre i forsvaret. Video: «Lindmo», NRK Vis mer

I Dagbladet fikk første runde av humorserien terningkast tre.

««Førstegangstjenesten» ville vært tjent med bedre manus. Noen ensomme, morsomme replikker dukker opp her og der, nesten utelukkende fra Oles munn, men ellers står det dårlig til.», skrev anmelder Hannah Bull-Thorvik, som ellers trakk frem karakteren Ola Halvorsen som et høydepunkt.

Det er ikke alle som setter like stor pris på Halvorsen eller den tilhørende låta. Over helgen skapte den norske rapperen Yaw Britwum (25), bedre kjent under artistnavnet Britz, debatt i sosiale medier - etter at han kritiserte Flesvig i et intervju med YLTV.

LES OGSÅ: - ADHD har vært en fordel

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer