Se de første Farmen-klippene

Gaute Grøtta Grav lover en dramatisk sesong.

Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Innspillingen av «Farmen» er nettopp i gang i Valdres, og Seoghør.no har tidligere vist de første bildene fra gården. Nå kan vi vise de første bildene fra årets Farmen-sesong, før innspillingen er over.

Programleder Gaute Grøtta Grav sier at de åtte første dagene av innspillingen har vært fulle av dramatikk.

- Dette er skikkelig ferskvare, bildene kommer direkte fra gården fra deltagernes fire første dager. Det er de første bildene som vises, og de er fullpakket av glede, krangling og dyr, sier Grøtta Grav til Seoghør.no.

12 av 14 deltagere er single, og programlederen tror ikke det er umulig at flere av dem finner kjærligheten under innspillingen.

- Vi har drevet på i åtte dager, og har akkurat begynt, men det er så voldsomt mye som skjer. Det skjer så mye hele tiden at vi ikke får med alt. Det er et luksusproblem, forklarer programlederen.

Se alle deltagerne her! 

I ti uker skal deltagerne kjempe en hard kamp om tilværelsen, før det hele starter på TV-skjermen i oktober. 

Dette er åttende gangen «Farmen» vises på TV.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Åpen for å finne kjærligheten på TV  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer