Taylor Swift:

Se de første bildene av Taylor Swift og hennes nye kjæreste

Spiste frokost på balkongen til Swift - rett ved foreldrene.

FØRSTE GANG: sangstjernen Taylor Swift ble observert med sin nye flamme Joe Alwyn for første gang. Foto: NTB Scanpix
FØRSTE GANG: sangstjernen Taylor Swift ble observert med sin nye flamme Joe Alwyn for første gang. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

(Seoghør.no): Forrige måned ble det kjent at country pop-artisten Taylor Swift (27) nok en gang skal ha funnet lykken.

Denne gangen med den britiske skuespilleren Joe Alwyn (26).

Paret som angivelig skal ha datet en stund, har imidlertid valgt å holde en lav profil og har sjelden vist seg sammen i offentligheten.

Tidligere denne måneden ble duoen for første gang observert sammen under en uformell middag.

Saken fortsetter under bildet.

AVSLAPPET: Paret ble observert over en en avslappet frokost på Swifts balkong i Nashville. Foto: NTB Scanpix.
AVSLAPPET: Paret ble observert over en en avslappet frokost på Swifts balkong i Nashville. Foto: NTB Scanpix. Vis mer

Ifølge Mirror skal paret ha kost seg med en frokost på balkongen til Swift hjemme i Nashville i Tennessee hvor foreldrene hennes bor.

En kilde skal ha sagt til bladet People, gjenngitt av Mirror, at grunnen til at hun ønsker å holde en lav profil er fordi hun ønsker å bli kjent med Alwyn uten at det skal skape noe oppmerksomhet.

Nå spekulerer nettsiden om forholdet har utviklet seg til noe seriøst og at Alwyn endelig skal få møte resten av Swift-familien.

Saken fortsetter nedenfor.

DATET I NOEN MÅNEDER: Duoen har holdt en lav profil siden de begynte å date, og har sjelden dukket opp sammen i offentligheten. Foto: NTB Scanpix
DATET I NOEN MÅNEDER: Duoen har holdt en lav profil siden de begynte å date, og har sjelden dukket opp sammen i offentligheten. Foto: NTB Scanpix Vis mer
NY KJÆRESTE: Den britiske skuespilleren og Taylors nye kjæreste, Joe Alwyn, vokste opp i London med to yngre brødre. Foto: NTB Scanpix.
NY KJÆRESTE: Den britiske skuespilleren og Taylors nye kjæreste, Joe Alwyn, vokste opp i London med to yngre brødre. Foto: NTB Scanpix. Vis mer

- Han er veldig karismatisk

Det mystiske paret skal ifølge People ha møttes for første gang under en Kings og Leon-konsert i oktober i fjor, hvor det angivelig skal ha vært venninner av Swift som introduserte turtelduene for hverandre.

Ifølge en tidligere klassekamerat av Alwyn, skal den nye forelskelsen til Swift ha vært litt av en damemagnet opp gjennom årene - spesielt da de to gikk på dramaskole sammen i London.

Saken fortsetter nedenfor.

NY FLAMME: Den angivelig nye kjæresten til Swift er skuespiller og fikk sitt store gjennombrudd med filmen «Billy Lynns hjemkomst». Foto: NTB Scanpix
NY FLAMME: Den angivelig nye kjæresten til Swift er skuespiller og fikk sitt store gjennombrudd med filmen «Billy Lynns hjemkomst». Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Han er veldig karismatisk. Det man vil kalle drømmeprinsen, sier Jordan Bunton-Williams til Daily Mail.

- Kvinner kaster seg ned for hans føtter, men til en viss grad var han gift med skolearbeidet, forteller Bunton-Williams.

Flere brudd

Alwyn, som fikk sitt store gjennombrudd med filmen «Billy Lynns hjemkomst», har i motsetning til Swifts tidligere kjærester ikke vært spesielt fremtredende i rampelyset.

I tillegg til musikken Swift lager, har også den 27 år gamle sangstjernen blitt kjent for sine mange forhold i løpet av årene.

Kun et drøyt halvår etter at Swift og skuespilleren Tom Hiddleston gikk fra hverandre, kom nyheten om Swifts ferske forhold.

Virvelvind-romansen mellom popstjernen og Hiddleston ble avslørt i juni i fjor, da duoen ble avbildet tett omslynget på en strand på Rhode Island.

Bildene ble tatt kun to uker etter at Swift og den berømte DJ-en Calvin Harris hadde gått hver til sitt etter 15 måneder sammen.

Swift har også vært sammen med kjendiser som Jake Gyllenhaal, John Mayer, Joe Jonas og Harry Styles (22).

LES OGSÅ: Raser mot ukebladsak om skilsmissen

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer